tisdag 15 juli 2014

En handfull små gula...

Igår kröp rastlösheten inuti min kropp... Jag ville hitta på något men kom inte på vad? Jag tog cykeln ut i skogen där våra vänner bor och tog en fika och sedan satte jag mej på racen igen och trampade hemåt medans dom andra åkte bil;-)
I dikeskanten glittrade det till av skogens guld och jag tvärbromsade på cykeln så att jag höll på att ramla. Dök ner i diket och fann 6 små katareller! Lyckan var total!
Jag fick mersmak och gav mej ut i skogen, nu visste jag HUR jag slkulle bli av med min rastlöshet! Här skulle det minsann plockas kantareller och jag skulle inte ge mej förrens jag hade så jag kunde göra en paj till kvällsmat!
45 minuter senare hade jag hittat så här många!! De växer otroligt mycket kantareller ute i skogarna nu! En delikatess som jag bara älskar!!
Jag, skogen och tystnaden! Hade lätt kunnat gå där flera timmar till, men det kurrade så förbenat mycket i min mage så jag fick lov att åka hem;-)
Jag blir nästan lite religiös när jag går i skogen! Den där underbara tystnaden som råder, en liten bäck som rinner, solstrålarna som strilar sig mellan dom trånga träden! Man går där i sina egna tankar och ögonen letar febrilt efter dom där gula kantarellerna! Ja ni hör, man blir ju religiös!!
Vi var nästan helt barnfria igår kväll. Alfred sov hos en kompis, Douglas hos farmor och Fabian somnade tidigt!
Så kvällsmaten åt vi helt själva på tu man hand med ett glas rött till! Såååå gott!
Kanatrellpaj med västenbottenost, alltså det är fasen de godaste jag vet, det nästan k*ullade i munnen;-)
Ost och kex till det, ja det är inte heller helt fel! Älskar den där osten trots att den luktar *host*harkel*viskar tyst* SPERMA!!!;-)
Att bara sitta ner och äta i lugn och ro, dricka några glas vin och prata i flera timmar i köket helt utan en massa spring på barnen, bråk och slagsmål. Inga TV apparater på, inga paddor och inga datorer! Så ljuvligt skönt! Semester för öronen och en rejäl uppladdning för själen! Vi hade nästan lite fredagsfeeling i våra kroppar där vi satt igår, fredagskänsla på en måndag, snacka om att ha semester!;-)

3 kommentarer:

 1. Lyllos, jag vill oxå hitta kantareller. Det slutar väl som vanligt att jag "plockar" dem på Hötorget ;)

  SvaraRadera
 2. Hur kommer det sig att du alltid jämför mat med sex/porr?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jämt? Ha ha nä inte jämt väl? Nja jag gillar väl både mat och sex/porr lika mycket... He he
   Kraaam K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!