onsdag 2 juli 2014

När suget faller in!

Ibland (läs allt för ofta) suger det i den lilla tarmen... Speciellt nu när man går hemma så här, det är väääldigt lätt att gå och småäta har jag märkt och det är ju very very BIG NO NO!!! Att småäta är ju det värsta man kan göra, ja iallafall för mej... Det är oftast det som gör dom där extra kilona på kroppen. Och dom vill man ju inte ha, speciellt inte på sommaren.. *harkel* Jag tänker ständigt på vad jag stoppar in i munnen, men ibland när suget blir allt för stort slinker det in annat som absolut inte ska in där...
I affären idag hittade jag dessa supergoda små kexen från mitt favvoknäcke finn crisp!
Åhh va goda dom var! Bara att äta så där eller om man vill ha lite smör/ost på, välj själv! Smaken är ju som baken!;-)
Och när suget skriker kan man slänga in ett par knäckisar i munnen och de stillar de värsta suget utan att vara så in i bövelen onyttigt!!
Även kidsen och Jonas gillade dem starkt! (vilket var jäkligt synd, för nu vet jag att det bara kommer att säga swiiiiisch och alla knäckisarna är uppätna innan jag ens hinner blinka...;-))
Jag föreställer mej hur vi nu på semestern kommer plocka fram dessa väääldigt goda små knäckisarna, äta dem med någon god ost och ett glas kallt rosé när vi kommer hem från stranden!!! Åh jag lääängtar!!!
Lööööp och köp för bövelen, vettja!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!