torsdag 24 juli 2014

12 år!

Den 23/7 2002 satte Jonas en ring på mitt finger och jag en ring på hans!
12 år igår (ja för nu har visst klockan passerat midnatt;))
Ringarna som köptes i Varberg tidigare under sommaren och inga datum skrevs in. Vi bestämde att förlova oss när de där perfekta vädret kom och de perfekta vädret kom just den 23/7 2002!
Den där kvällen för 12 år sedan som vi packade en picknickkorg full av godsaker och körde ut till den underbara hamnen i Torekov och blickade ut över de skimrande havet och tittade på solnedgången och trädde ringarna på varandras fingrar!❤️
Sedan åkte vi hit till stugan, visade upp våra fina ringar för Jonas föräldrar och drog iväg till Standhotellet (där vi hade våran bröllopsfest!) och festade och firade rejält!  (Och var ruskigt dåliga dagen efter!;))
12 år går fort, 12 år av så mycket kärlek, så mycket berg -och dalbanor, 3 underbara söner, flera flytter, ett hus, många bilbyten, ett helt fantastiskt bröllop och ännu mer kärlek!
Tanken fanns där förra året när vi skulle köpa vigselring attvi även skulle byta ut våra förlovningsringar... Men nä, de var dom vi valde för 12 år sedan och som vi har älskat att ha burit på våra ringfingrar i 12 lång år! Dom ringarna som har varit med överallt, i ur och skur, i medgång och i motgång, på resor, genom förlossningar, genom glädje och sorg! Dessa ringar symboliserar sååå mycket kärlek, så dessa bestämdes att ej bytas ut!
Jag älskar dej Jonas, trots du har PMS lika mycket som jag! Och fy sjutton vilken tur att jag inte är ensam om att ha de i vår familj! *he he* Och icke att förglömma, humor i ett förhållande är verkligen ett A och O!!!
Länge leve kärleken och grattis till våra 12 år som förlovade!!❤️❤️❤️
Nu ska vi krypa ner i sängen och titta på film! Annat var de i sänghalmen för 12 år sedan vid denna tiden på dygnet;) *fniss*

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!