torsdag 3 juli 2014

En favorit i repris!!

Semestern närmar sig med stormsteg för dom flesta om ni nu inte redan har semester som mej!;-)
Vi kanske har lite mer tid för att tänka, sitta ner och skriva, ja speciellt i detta tråååkiga höstväder som just nu råder utanför fönstret!
Under förra året på sommaren och semestern la jag upp ett inlägg och frågade er om ni ville gästblogga här hos mej under sommaren!?
Jag hade då frågat mina närmsta älskade vännerna då om de ville skriva några rader och publicera här på bloggen och så klart ville dom det!
Jag frågade även er om ni ville gästblogga här hos mej!? Och nu tänkte jag köra en favorit i repris!!
Ni var många som skrev några rader från ert hjärta! Delade med er av eran livsberättelse, mobbning, viktnedgång och om barn!
Det var sååå kul att få ta del av era berättelser, så nu undrar jag? Är det någon som vill dela med sig av ett gästinlägg inne här på min blogg även i sommar? Det vore så kul!!
Ordet är fritt, skriv vad du känner för, direkt från hjärtat eller om det är något speciellt som du vill ska komma fram! Vill du bara svamla, ja men gör det! Det är ju jag väldigt duktig på att göra ibland;-)
Så klart får ni vara helt anonyma om ni vill! Och även om du gästbloggade förra året så är du mer än VÄLKOMMEN att skriva ett till inlägg även i år!!
Inläggen kommer sedan att publiceras lite då och då!!
Om ni vill vara med, så maila mej på karolinjohansson85@hotmail.com med texten (och om ni vill bild/bilder) Så kommer eran text att komma med här!
Se så, sätt er nu framför datorn och börja skriv så fingertopparna glöder!! Ser fram imot en sprängfylld mailkorg!!;-)
Bilden har inget med inlägget att göra;-) Men ni vet ju om hur mycket jag älskar att synas och den här bilden är en STOR favorit!! Så mycket glädje, kärlek, så mycket jag och så mycket rumpa!;-) *fniss*

2 kommentarer:

  1. Du är så härlig och verkar kunna släppa loss så grymt! Det är otroligt kul att läsa din blogg för du skriver om både jobbiga saker och roliga saker precis som det verkliga livet är!

    SvaraRadera
  2. Å medans andra skriver inlägg hos dig så har jag en liten sommarutmaning till dig inne hos mig!
    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!