lördag 5 juli 2014

Vi har en kändis i byn!!!

Hade lite ärenden ner på byn i förmiddags och titta vem jag "sprang" på där!!;-)
Självaste Paolo Roberto!! Han bor här i Skillingaryd under hela sommaren för farmen ska spelas in här i skogarna någonstans i vår kära kommun!
Han inspirera mej till mer träning på instagram, han lägger ut härliga pusch varje morgon och han är verkligen sviiiincool, så jag har koll på honom;-)!
Som sagt, han kommer att bo här i byn under sommaren och när jag sprang på honom idag så tänkte jag: Nu eller aldrig, jag frågar om det är ok att vara med på ett kort tillsammans med mej!? SJÄLVKLART blev svaret!
Vilken härlig kille säger jag bara, så ödmjuk, go och positiv!
Vi stod och pratade ett tag, om allt och lite där till! Ja jag har ju blivit berikad med det här med att prata, så det var inga som helst problem att bubbla ur mej! *fniss*
Hans besök kommer göra vår kära kommun väldigt gott, sätta både Skillingaryd och Vaggeryd på kartan och förhoppningsvis dra lite mer personer hit till vår kära by(ar)!!
Synd att jag just inte då var något vidare uppiffad... Hade precis tagit en snabb dusch och bara satt håret i en knut på huvudet.. Men äsch va fan, de bjuder jag på!;-)
Jag är i vilket fall som helst galet glad att han ville ställa upp på ett kort tillsammans med mej och att han var så härligt cool och glad!! Hoppas vi "springer" på varandra fler gånger! *fnissar lite nervöst*

3 kommentarer:

  1. Så jäkla kul!! Loove him! Men jag skulle nog varit för feg för att gå fram :)

    SvaraRadera
  2. Men vad roligt, jag hade gärna sprungit på honom haha. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Läste att han höll till i Skillingaryd och tänkte direkt på dig. Tänkte att det snart kommer en snygg selfie på dig och Paolo. Coolt! ;) Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!