söndag 13 juli 2014

Äckligt och väldigt onödigt vetande....

Men visste ni att på en genomsnittlig dag har dina händer som tagit på tex dörrhandtag, kundvagnar och datorer varit i kontakt med minst 15 stycken OLIKA PENISAR.... *ryser vid bara tanken*
Tänk på det nästa gång du ska öppna ett dörrhandtag, eller besöker en smarrig offentlig toalett eller varför inte när du stoppar ner handen i det där jordnöttsglaset på krogen eller på mässan och smaskar i dej för glatta livet. Att just dom där jordnötterna har varit på många penisar innan dom just hamnade i din mun om MÅNGA "glömt" bort att tvätta sina händer;-)
Äckligt och väldigt onödigt vetande, jag vet!;-)
Så tänk på att TVÄTTA dina händer NOGA vart du än är!!! Ja jag tänkte bara ifall att ni missade att göra det ibland;-)
Googlade på snoppar och hittade den här vidrigt äckliga penisen... Jag tror utan att ens veta att den förmodligen är full av könssjukdomar, eller!?! ;-)
Och när man söker på snopp/snoppar på google så dök även en bild upp på min mage där... Jo då, snoppar och min mage har lite gemensamt. Den liknade en ihopskrypen gammal snopp tyckte jag då...;-)
(HÄR kan ni läsa det inlägget från maj 2013 om ni har tråkigt eller undrar mer över hur min mage såg ut då...;-))

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha du är så rolig!!!!! Om man söker på typ stora läppar eller förstora läpparna eller nåt sånt kommer det en bild på mig när jag hade bränt mina läppar i solen. :)

  SvaraRadera
 2. Har läst nånstans att våra mobiltelefoner har mest bakterier...... fräscht, NOT :-(

  SvaraRadera
 3. Hm usch. Fattar inte varför inte killar tvättar händerna speciellt efter de har varit o kisat. ? Kommentaren man får höra att den är ju ren : och???
  Man ska nog ha med sig handsprit vart man än går. Man kan ju undra hur många gånger per dag man spritar sig . Iallafall på jobbet.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!