lördag 5 juli 2014

En av de bästa dagarna i mitt liv!!

 
För precis ett år sedan (fast egentligen imorgon om man ska gå enligt datumet;-)) kom 11 av mina underbara bästa vänner i livet och tog mej ut på en av mina BÄSTA dagar i livet!!
Jag blev precis grundlurad... Min svåger hade ringt på torsdag eftermiddag och sagt till mej att grabbarna skulle ta Jonas på lördag morgon runt 8-tiden!
Jag var galet spänd och kunde inte sova den morgonen utan va uppe med tuppen och smög... Wiii snart kommer dom var min tanke och kom gjorde grabbarna!!
De hade med sig frukost som Jonas skulle laga till dem alla och jag stod lite i bakrunden och småfnissade åt deras bus!
Ett tu tre sattes en mössa över mina ögon, öronskydd på öronen och vips satt jag i en buss med en cider i handen!!
Jag var helt säker på att de lurat mej, att de skulle köra hem mej så fort dom hade tagit Jonas och kört iväg med honom. Ja för det sista jag såg av honom, var när han stod med bara kalsongerna i köket och skulle byta om till en annan outfit...
Tankarna var mååånga innan jag till slut fick kliva av bussen och få gå ut! Ut steg jag och möttes av dessa UNDERBARA kvinnor i mitt liv! De skrek, visslade och tjoade!! Och jag GRÄT!!! Tårarna sprutade ur mina ögon!! Sååå mycket lycka och kärlek!
Dom hade lurat mej, såååå grundlurad;-)
 Jag fick springa runt i byn och göra olika uppdrag, hitta goodibags, köpa kläder och bli fotograferad!!
Sedan fick jag vätska i olika former och vidare in i bussen igen för aktivitet på en Ö på Hooks herrgård! Aktivitet, spa, dricka, god mat och MASSSSSOR av skratt!!
Sedan drog vi vidare hemåt till Martina och drack, pratade minnen, bytte om (ja jag hade nog si så där 6 byten som jag bytte om mellan under kvällen!! Mina vänner vet ju hur mycket jag älskar kläder och så klart fick dom ju med det;-))
Vi dansade, sjöng (läs skrek;-)) åt , drack, pratade ännu mer, skålade, sjöng ännu mer och hade en av de bästa dagarna i mitt liv!!!
Min möhippa var en av de BÄSTA dagarna i mitt liv! Så mycket planering dessa tjejer hade gjort, bara för mej!!!
Älskar er tjejer!!
Jag skulle lätt kunna göra om den här dagen minst en gång per år och jag skulle bli lika glad och överraskad varje gång ni skulle ta mej;-)
Åhhhhhh, nu blev jag helt snyftig här där jag sitter, en helt vanlig lördagsmorgon i min säng på Bokgatan...
Vilken dag alltså! Jag blir glad i HELA kroppen så fort jag tänker på den där lördagen i början av juli!!
Skulle LÄTT kunna gifta om mej bara för möhippans skull!!;-)
Lovar er flickor, att till hösten ska jag dra ihop vårat möhippegäng och ha en lika galen underbar fest för er som ni hade för mej!! Kärlek till er!!!

1 kommentar:

  1. Gud vilken dag!! Hur har de kommit på allt och fått ihop det?? Låter helt underbart.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!