söndag 6 juli 2014

Jag är kär i Öland!

Efter en minst sagt JOBBIG och slitsam dag (berättar mer en annan imorgon..;-)) Rullade vi över Ölandsbron klockan 16:30! För första gången i mitt 34 åriga liv satte jag foten på denna vackra Ö!!
När vi susade på vägarna mot Borgholm var det som att komma lite utomlands! En helt annan miljö än hemma, så vackert med alla små söta väderkvarna, underbara fält och stenmurar!
Vi har hyrt en liten stuga nästan mitt i Borgholm och här kommer vi att spendera en vecka tillsammans med underbara vänner!
 Ikväll blev vi bjudna på kvällsmat hem till dom och sedan packade vi picknick korgen och barnens badkläder och besökte hamnen!
Lite vin, ostar ,kex, bad och prat. Såååå mysigt!!
 Kvällen var så sjukt vacker med en underbar solnedgång och glada barn som plaskade i det iskalla vattnet!
Jag tror jag är KÄR! Ja kär de är jag ju i den här mannen brevid mej. Men jag är kär i Öland oxå! Oboý vilket härligt ställe!! Här kommer jag att trivas som fisken i vattnet den här veckan, det är jag väldigt övertygad om!
Nu hänger mina ögonlock tunga i över mina ögon.. Är huvudet dumt så får kroppen oxå lida sägs det.. Lägger man sig framåt 3:30 på natten/morgonen och dricker en massa rosé och vaknar klockan 8:00 på morgonen, ja då får man oxå äta upp det HEEELA dagen efter... *harkel* Att jag ALDRIG lär mej...

1 kommentar:

  1. Vilken snygg bild på er, ser ut som ett kändispar!! Och vilken kul släktträff ni verkar ha haft, ni gör så mycket kul!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!