söndag 27 juli 2014

En underbar vecka med underbara vänner!

I söndags, alltså för en vecka sedan (ruskigt va tiden går fort) kom våra härliga vänner Berg och Martina! Vi åt, drack, badade och hade de mysigt! Det krävs liksom inte så himla mycket när det är fint väder!
I tisdags bjöd vi hit "midsommargänget" vårt härliga gäng som träffades i midsommar! Räkfrossa stod på menyn och olika tillbehör till det, allt från västenbottenpaj till olika sallader, kex och ost! Sååå gott!
 Det finns inget bättre än plockmat! Alla får plocka i det som de tycker om och så bara mumsa i flera timmar! I godan ro och äta och prata! Och att sedan kunna sitta ute till klockan 02:00 gör ju det hela ännu bättre! Åh maj gad vilken härlig sommar vi har!
 Jag och Jullan var de 2 som nog åt mest av räkorna! Lovar att vi säkert åt 2 kg var;-) He he!
Barnen åt lite tidigare och roade sig med annat när vi åt, ja som att leka med elden tex... Att det kan vara så fascinerade med eld? Ja så klart hade vi uppsyn över dem HELA tiden! Och när de inte "lekte" med elden, ja då sponsrade det campingens kiosk.. Undra hur många hundralappar de lades på godis och skit den kvällen? Ja men ungarna var iallafall nöjda och vi vuxna med;-) Ja, jag menar... Får vi sitta och drick gott så ska ju så klart barnen få något smarrigt oxå!
 Som sagt, vi satt och pratade och pratade tills långt in på småtimmarna och så körde vi viskleken! Alltså gud va roligt! En mening som blev till en helt annan när det gått ett varv! Vi skrattade så tårarna sprutade!
Som sagt.. Den svenska sommaren när den är som bäst! Ungarna satt ute tills de somnade i vilostolarna och sov under nattens stjärnhimlen! Löövlie!
Alla sov kvar hos oss utom Veronica och Per som åkte hem till sin stuga i Båstad framåt småtimmarna! Dagen efter var det vissa av oss som var mer sega i sina huvuden än andra... Nej nej, INTE jag inte. Jag var ute och gick med Jullan och Martina klockan 9 på morgonen, 6,5 km och när vi kom hem hade grabbarna fixat frullen! Vi har pli på dem! *fniss*
Sedan blev det strandhäng resten av dagen!
På torsdag kväll var det bara Jullan och Henke kvar hos oss! Vi bestämde oss för att gå ut och äta på strandhotellet!
Det gick en rysning genom hela kroppen när jag steg in genom dörrarna där! Har inte varit där sedan vi gifte och det var så härligt att åter vara där! Vi blev serverade av den servitrisen som var "våran" servitris under hela bröllopskvällen! Sååå kul!
 Maten var fantastiskt god och lika så sällskapet! Vi satt ute hela kvällens medans barnen lekte på lekparken där och pratade, lyssnade på trubaduren och gick hemåt i natten mätta och goda!
När vi kom hem dök 3 av våra små grabbar ner i poolen och svalakde sina små vita rumpor mitt i natten! Det går åt att svalaka sig när det är tropiska nätter!
I fredags åkte Jullan och Henke hem och min bror och Johanna kom hit och badade, solade och lekte med oss! Men framåt eftermiddagen dök ett hemskt oväder in med både åska och regn! På 5 minuter från klarblå himmel och sol, till kolsvart himmel, åska och regn.. De går unadan här på kusten när de väl bestämt sig för regn...
Som tur var klaranade det upp och vi kunde äta våran kvällsmat ute! Men först behövdes det städas.. Så jag delegerade dom städning medans jag själv satt och smuttade på mitt rosé! *Hehe* Ja lite fick dom väl göra när vi var så snälla och fixade hemmagjord pizza till kvällsmat;-)
Jag är sååå glad och tacksam att vi har sååå underbara vänner som förgyller vårt liv på bästa möjliga sätt!
Den här veckan som kommer har vi inga som helst planer för! Så jag tror att vi kanske ska ta igen oss lite, bara vara vi familjen och fortsätta mysa på bästa möjliga sätt här på smultronstället!

2 kommentarer:

  1. Så underbart!!!! Önskar att jag var där också!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så härligt, ni gör så mycket kul hela tiden!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!