lördag 13 april 2013

Som en gammal pensionär...

Det är väl för jäkla typiskt att man inte kan sova när man får.. Klockan 4:30 vaknade jag och var klarvaken. Jag gick upp och vandrade runt om en gammal pensionär, tittade ut om det hade kommit någon snö, kollade termometern om det var kallt ute, drack lite vatten och gubbpinkade eller ja kärringkissade heter det kanske;-)
Jag låg och snurrade och tyckte att det var förfärligt jäkla surt att behöva gå upp så tidigt när jag väl är ledig och FÅR sova. Somnade om och sov till 7:30, men grattis liksom...
När jag vaknade var HELA familjen vaken. Så typiskt att vara så pigg på helgmorgonen när alla i familjen är som döda sillar varje dag hela veckan...
Lyxfrulle blev det med nybakade frallor! Nej så huslig och pensionärig är jag inte så jag ställde mej och bakade. Nej det finns faktiskt bagare här i byn som gör det arbetet sååå mycket bättre än mej;-)
Det var så lugnt och tyst vid frukostbordet, så lugnt att jag fick lov att yttra mej och fråga vad det var för fel när det var så tyst? Jag fick ett svar och det var från Douglas: Frallorna är så goda! Om det är de som gäller för att få dem så tysta så ska jag köpa hela huset fullt av nybakade frallor och sen njuta av tystnaden;-) *fniss* (Ja så klart att jag är en gnutta ironisk, älskar ju mina barns skärande röster som skriker och bråkar... Ok nu var jag visst ironisk igen...;-)))
Konstnärlige och påhittiga Alfred gjorde så klart ett konstverk av sin macka! Av gurka, macka och jordgubbe så blev det en gubbe! Hade han bara tyckt om paprika (som han själv sa) så skulle han ju ha lagt på det som en mun! Fantasin är det absolut inget fel på hos vår blivande 5-åring!;-)

2 kommentarer:

  1. Skickar en grattis på namnsdagen hälsning till
    Douglas! :)
    Mvh/ Tant Linduz.

    SvaraRadera
  2. Alltså jag bara älskar dina ungar! Dom verkar såååå härliga haha :D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!