torsdag 4 april 2013

Gårdagens kväll, en härlig kväll som jag stoppar långt in i hjärtat!

Gårdagens kväll satt som en smäck i hjärteroten och att dricka vin, umgås med vackra flickor och att shoppa är en grym kombination vill jag lova!;-)
Dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss... Ägarinnan av Plain Vanilla Johanna, fick tyvär migrän och kunde inte komma... Men hon tyckte absolut att jag skulle köra en liten minivariant istället för att ställa in!
Så med svettpärlor i pannan, halvstressig och med både händer och ben över hela huset. Öppnade jag upp mitt hem för alla tjejer som kom till våran kväll!
Jag fixade det här med att leka försäljare ganska så bra och det var grymt kul! Att serva mina kära gäster med både vin och shopping gör jag gärna igen och igen och igen!!!;-)
Dock hann jag inte fota så mycket som jag kanske hade velat, men några inblickar från kvällen får ni trots allt;-)
Härliga skratt, hög ljudnivå, massor av vin och en stor härlig shoppigpåse får helt enkelt summera den härliga kvällen som jag stoppar långt in i mitt hjärta!
Tuuuusen tack alla söta tjejer för att ni kom! Och vi saknade förstås Johanna supermycket! Men så klart måste vi göra om detta snart igen och då ska banne mej Johanna vara med och sälja så att det ryker av alla underbara Plain Vanilla kläder!!

2 kommentarer:

  1. Såg min fina "Hanna-Panna" glimta förbi på en av bilderna :-) Vilket superroligt sätt att träffas (och shoppa! :-))

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ni hade en härlig kväll, tyvärr fick jag hoppa denna gång men fick ändå lite shoppat för syrran var hos Johanna i onsdags :)
    Grattis oxå till att ni äntligen bestämt bröllopsdatum, allt annat hinner nog fixa sig tror jag...
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!