måndag 29 april 2013

En djungel av olika varianter...

Nej(!!) vi har ännu inte tittat på vigselring... Herreguuud vi är verkligen världens sämta på det här med att rappa på och är alltid ute i sista minut. Nu är det bara 4 månader kvar till the BIG day och varken klänning, ring eller frisör är bokad. Den här veckan MÅSTE jag fixa med klänningen, annars är risken rätt stor att jag kommer att få gå naken och de vill vi ju inte;-)
Jag borde nästan ha en egen privat bröllopskordinator som bokade tid hit och dit;-) (Jag har en som faktiskt ingick i packetet av hyran på strandhotellet! Hon har fixat nummer till frisörer och blomsterbutiker. Men numrena ska ringas oxå...;-))
Men det här med vigselrings djungeln... Det finns ju hur många varianter som helst att välja på. Jag ska ju bära den resten av mitt liv, så jag vill ha något tidlöst och enkelt men ändå något som sticker ut.. Svårt!
Dessa 5 olika ringarna gillade jag! Ungefär så skulle jag nog vilja ha min... Kanske...
Jag kommer att "spara" min nuvarande vigselring! Känner att det var ändå dom vi valde för 11 år sedan när vi förlovade oss och dom har ju en speciell plats i våra hjärtan! Men tror ni inte att någon av dessa ringar skulle passa fint till min förlovningsring?
Ge mej gärna tips på snygga ringar, jag är verkligen öppen för alla förslag!;-)
 

9 kommentarer:

 1. Hello ;)

  Jag fixade min vigselring hos Guldsmedjan, Thomas Snarberg på Barnarpsgatan i Jönköping.
  Han gör ring efter hur du vill ha den, så jag har designat min egen. Hur coolt som helst. Dyr var han inte heller....skulle fått betala mycket mer hos "Smycka".
  Lycka Till med ditt sökande <3

  SvaraRadera
 2. Kom in på Smycka Guld på västra storgatan. Vi lämnar 20 % på förlovningsringar nu! (Jag jobbar lite där ibland)

  SvaraRadera
 3. Älskar glittret i min vigselring, har också vitt guld och ett gäng små små diamanter...
  http://mittispenaten.blogspot.se/2011/07/desta-nojdare-nu.html
  - och du, glöm inte boka en fotograf...!
  Bra bilder är värda guld allteftersom åren går...

  SvaraRadera
 4. Att blanda röd-och vitguld är såå fint tycker jag. Jag hade nog valt samma utgångsring som dinförlovningsring alltså lika bred och rundad.
  http://www.hedbergsguld.se/schalins-vigselring-everest-p-1033.html?cPath=62
  http://www.hedbergsguld.se/schalins-vigselring-zürich-p-1023.html?cPath=62
  (Fast i vitguld)

  Men som jag sagt, det bästa är att prova tillsammans med förlovningsringen.Det man tänker sig i huvudet eller på bild är inte alltid det som känns bäst IRL. Åk upp till grannbyn och bara be om att få titta lite. De har faktiskt mycket mer än man tror,om inte annat för att börja spåna.
  PUSS/H

  SvaraRadera
 5. Angående bröllopsklänning så vill jag tipsa om millybridal.com, helt fantastiska klänningar till suveräna priser. Dom har speciallicerat sig på att göra kopior av dom riktigt stora märkena. Den klänningen jag beställde kostade 15000kr här hemma men exakt kopia kostade 1856kr!! Man såg ingen skillnad över huvud taget!

  Rekomenderar dig varmt att titta på deras hemsida, men beställ i tid. Dom kan dra över leveranstiden en del..

  Är även fotograf som bor i Halmstad om du är intresserad ;)

  Lycka till!, Caroline Torstensson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Caroline! Vill du maila mej?;) karolinjohansson85@hotmail.com
   Kram K

   Radera
 6. Gud vad svårt val! Jag tycker att ettan är tidlös, vacker och funkar alltid, tvåan är jättesöt men du kanske tröttnar? Den sista är mer stilren och vacker. Nummer tre och fyra var inte mina favoriter. :)

  SvaraRadera
 7. Jag tyckte ringen i mitten, på nedersta raden var finast av dessa.. ja, riktigt snygg faktiskt. Men det är lättast att se på hur det blir. Lycka till i ring-djungeln ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!