tisdag 2 april 2013

Kan nästan ångra mej en liten gnutta...

Jonas är hemma och har påsklov tillsammans med grabbarn, vilket innebär LYX för mej! Ja det är rena semstern när han är hemma! Ingen dagishämtning (som oftast tar sååå lång tid för att grabbarna ska göra allt och inget innan de går hem för dagen och en liten dos av trots på det...), maten är handlad, den GIGANTISKA tvätthögen är upptvättad, det är undanplockat, maten står på bordet när vi kommer hem från våra aktiviteter och barnen är glada!
Jag kan faktiskt ångra mej en liten gnutta att jag var så in i bövelen snabb på att ta över dom dagarna som han gav över till mej... Ja för att ha Jonas hemma som "hemmapappa" är rena lyxen! Tänk så jäkla bra han har haft det under alla dessa år som jag gått hemma och gjort allt detta... *host*
Nu ångrar jag i och för sig inte så klart att jag var hemma så länge med mina kids som jag var. Men att åka och jobba och att ha honom hemma är faktiskt såååå underbart!
Han är bra på mycket min blivande man! Jo det är sant! Oj oj oj va jag öser beröm på honom, men det förtjänar han! Ok jag har visst en liiiiiten baktanke med det oxå... Har en liiiten to-do lista som han ska göra tills imorgon kväll när jag ska ha min Plain Vanilla kväll här hemma!;-) Ja så klart att man får ha en liten baktanke med det;-) Och nej jag brukar ALDRIG ge honom to-do listor annars, dom sköter jag oftast själv. Men någongång kan han behöva få såna listor;-)
Det är ljust ute och det känns inte alls som om klockan snart är 20. Lööövlie tycker jag! Dock syns all den skit som cirkulerar omkring här hemma och föntrena ska vi inte ens tala om... (Nej just den delen tar jag faktiskt hand om själv...  Jag litar inte riktigt på att han kan få föntrena så snygga som jag kan få dem *host* harkel*;-))
Nu ska jag njuta en stund till på denna tisdagen! Jag bubblar av energi och jag är helt säker på att våren är på ingång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!