lördag 13 april 2013

En perfekt lördag!

Allt som oftast är våra helger upptagna och vi är nästan aldrig hemma och bara är! Ibland kan det oxå vara skönt, att bara vara och inte ha så mycket inplanerat!
Jag kickade igång min lördag med att gå i morgonrocken! En liten pyttetanke väcktes i mej imorse att jag kanske skulle ta mej en liten tur i mina löpardojjor! Sagt och gjort, klockan 11 hoppade jag ur morgonrocken och hoppade istället i träningskläderna!
Jag kom ut på min allra första löparrunda för iår, jag spräckte liksom mödommen på den;-)
Det blev inte långt och inte särskilt snabbt för den delen heller. 4 km på 24 minuter, men bättre än inget. Det är mitt mottot, man ska vara glad för det lilla liksom!
Om det var jobbigt? Ja, men ändå inte så jag ville lägga mej och dö;-)
Sen andades jag ut och eftersvettades i si så där en timme! Jag eftersvettas värre än en stor gris. HEMSKT...
Sen vaxade jag muschen, rakade benen, gjorde ansiktsbehandling, peeleing, hårinpackning  och stod i dusch i 20 minuter, lööövlie! Hur ofta händer det att jag kan bara göra så utan att någon står och frågar varför min mage ser ut som ett russin och varför mina bröst hänger så mycket?!;-)
Jag invigde min underbara nya summer divan från Plain Vanilla och jag är kär! Denna är jag helt säker på att jag kommer att bo i hela våren och sommaren, både till fest och vardag! Bara att klä upp eller ner!!
Sen snabb bakade jag 3 sorters kakor på 45 minuter. Blåbärsmuffins, chokladbollar och kolakakor! Och japp, de kalorierna som jag lyckades springa bort försvann väl i en tugga av en muffins;-)
Sen fick vi finfrämande av söta vännerna Marcus och Emma! De firade Douglas som fyllt år! De är oxå Douglas gudföräldrar och har tagit just den uppgiften på stort allvar!!!
Sen så blev det hämtmat à KINA! Aj lööv byns lokala kinakrog! Mycket mat och god för en struntsumma pengar!
Mätta och goda sitter vi nu här och har bjudit in min pappa på lördagsmys! Popcorn, vin och 70% mörk choklad står för lördagsmyset denna kväll!
En perfekt lördag kort och gott!!

2 kommentarer:

 1. Det låter som en toppen lördag! :)
  Jag har ännu inte tagit årets första löptur utomhus. Det får gärna bli lite varmare först. ;)
  Fast jag får nog utomhuskonditionen lite gratis genom fotbollen som tur är.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag blev sugen på kinamat! Klockan är halv tio på morgonen, men so what! :)
  Får nog bli hämtmat från vår favvo kinarestaurang nästa helg!! Var ett tag sen!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!