fredag 26 april 2013

Jag måste bara slå ännu ett slag för...

Morgon promenader!!!
Det finns inget bättre än att starta dagen på än en rask och härlig morgon promenad! (Ja jag vet, hade ni frågat mej för si så där 3 månader sedan så hade jag bara fnyst åt er om att jag skulle vara så här hurtig. Plötsligt händer det!,-)) Trots att jag vill slänga klockan i väggen varje morgon när den ringer 4:45, så är det nemas problemas när jag väl stiger upp. Jag har lagt fram kläderna i förväg och sen är det bara att hopp i dem! Tips på att komma upp och iväg istället för att snooza klockan och ligga lite till, är att gå med någon! Det gör jag! Då vet jag att klockan 5:00 står min kära vän och väntar på mej, så bara fram med den stora piskan och sen är jag uppe! Ja för det vore ju jäkligt trist och taskigt om jag inte skulle dyka upp på morgonen  när hon väntar;-) (och det är inte bara kroppen som vaknar till liv och får sig lite motion, nej även röstresresurserna och munnen får jobba! Galet va vi kan prata mycket redan klockan 5 på mornarna!;))
Sedan blir det en skön 50 minuters promenad á 6 kilometer och sen hem och äta frukost! Lovar att frukosten smakar himmelskt!
Ni ska veta att jag har blivit idiotförklarad för att jag är ute och promenixar klockan 5 varje vardagsmorgon när jag får/kan sova istället. Men ni ska veta att jag oxå mår så mycket bättre än dom som idiotförklarar mej!;-) Jag lever liksom på min promenad hela dagen lång!
Veckans morgon pw denna veckan har jag lyckats skrapa ihop 2,9 mil! Inte så illa pinkat! Så kom igen nu flickor och pojkar. Starta eran dag med en härlig PW, det slår jag ett högt slag för! Nu går vi dessutom mot ljusare tider och varmare! För 3 veckor sedan var det 10 minus, bäcksvart och trist. Nu kvittrar fåglarna ikapp, plusgrader och det är ljust! Lööövlie!

7 kommentarer:

 1. Instämmer varje ord. Morgonpromenad är rena rama medicinen för välmående!

  SvaraRadera
 2. Friskus där! Bra jobbat! Och, ja, träningskompis är världsbäst, det har jag me´.

  Sv. Självklart kommer jag fortsätta läsa din blogg, och plötsligt startar jag kanske en ny blogg med lite annan inriktning. Tack för snäll kommentar!! <3
  Puss!

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt med dig där.
  Nu kör jag iofs inte morgonträning varje dag (mest för att jag jobbar skift) men dom dagarna som jag inleder på gymmet får man en helt annan energi trots att man då sover ett par timmar mindre.
  I love it! :)
  Hoppas att du får en härlig fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du är ju helt suverän! Hade gärna gjort detsamma, men har så många undanflykter... 50 minuter promenad, med dusch(nu duschar jag på kvällarna)... Gå upp typ 4.25 för att hinna det, nej inte min grej! Ska i stället plocka fram cykeln för att ta den t o r till jobbet.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. I wish!! Jag ska försöka komma upp på morgonen och springa 4 dagar i veckan. Det har snart gått två veckor och jag har lyckats en morgon.... Du är duktig du!! Härligt att ha någon att babbla av sig med så tidigt!!

  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Om du tipsar mig om tiiiidig morgonträning, så tipsar jag dig om olika intervaller. Deal? ;-))

  Kram M

  SvaraRadera
 7. Jag såg på bilderna nedan. Vilken stor förändring.
  Jag måste nog också försöka börja ut och gå och prova springa lite för att få bättre kondis.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!