måndag 1 april 2013

Konsten att bara vara!

Vi har haft en underbar påsk här i stugan! Bara varit och inte gjort något och det mina vänner är banne mej en konst för mej! Ja för jag kan lätt bli en gnutta rastlös och vill att det ska hända en massa saker. Men inte denna helgen! Vi har umgåtts, spelat kort, druckit vin, sovit massor och ätit fantastisk god mat!
Nu suger vi ut de sista av det härliga kustvädret innan vi drar hemåt ikväll... (Med ett skönt fotbad ute i vårsolen!;-))
Hade vi varit hemma så hade vi garanterat hållt på med fix och trix och allt som hör ett hus och hem till. Här kan man bara vara, ladda batterierna och njuta, precis vad jag/vi behöver just nu!
En skitförkylning har tagit ett strypgrepp om min stackars kropp så jag har varit lite halvslö hel helgen, typiskt när man är ledig...
Den här veckan är Jonas ledig och grabbarna kommer att få ha ett långt och skönt påsklov! Härligt!
Synd bara att den lediga tiden ska gå så fort, vips så har 4 dagars ledighet bara försvunnit... Men det härliga med våren är att det är många sköna långhelger framöver!
Nu ska vi dra till lekparken och låta vilddjuren springa av sig den sista energin! Ja för den där energin är det ingen bristvara på hos mina barn det vill jag lova. Och tur är väl kanske det!;-)

4 kommentarer:

 1. Ser ut som ni haft en underbar helg! Lika för mig, kan inte heller koppla av hemma och bara vara, inte för länge i alla fall...:-)
  Sen känner jag mycket väl igen den där trottsen du skriver om...jösses säger jag bara! Ja ja, tur de är så söta att man orkar med dem ändå... :-)
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Det är så viktigt att försöka bara vara! Igår så satte jag och min mor oss bara intill husväggen i en timme och njöt av solen och småpratade. Så härligt!

  SvaraRadera
 3. Det låter som en underbar helg!

  SvaraRadera
 4. Gud så härligt! Det är så underbart att bara få vara. Svårt. Men viktigt. :) kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!