tisdag 16 april 2013

Ett jävlaranamma!

Jag har gett mej den på att göra en aktivitet per dag! Då har jag inga särskilda mål och krav på vad för aktivitet jag ska göra, utan att jag bara ska utföra minst en per dag! (2 är rena bonusen;-))
Idag blev det ingen morgonpromenad, så när Jonas kom hem vid 19:15 gav jag mej ut och sprang. Jag hade som mål att kunna ta mej runt 5 km. Men när jag sprang så kändes min kropp så pass pigg så jag sprang så långt jag orkade. Dock är det den där badringen kring midjan inget vidare att springa omkring med. Den skumpar värre än en jag vet inte vad och det stör mej sååå otroligt mycket...
Efter 6 km höll middagens spagetti och köttfärsås att hoppa upp ut ur munnen , världens håll höll på att spränga min mage, hälsenan höll på att slitas loss och benhinnorna höll på att krypa ut ur mina ben. Jag traskade i 5 minuter, men det var tyngre. Så jag började springa den sista kilometern hem igen. Summans löpartur blev alltså 7 km på tiden 41 minuter + 0,6 km PW!
Fy fan va jag har mycket jävlaranamma inom mej! Inget kan stoppa mej nu och jag har vilja av stål! Har jag bestämt mej för något, så ja då är det svårt för någon att försöka att gå in och stoppa mej!
Ska nog vara ganska så nöjd över att jag har just har det där jävlaranamma inom mej, en positiv egenskap som jag nog bör vara stolt över?!;-) *skryter så jag blir helt röd i ansiktet*
Jag har hittat ett nytt "godis" för mej! Ja jag vet ju inte hur nyttigt det är med oliver? Kanske är det inte alls det, kanske är det det? Jag skiter i vilket just nu, för dessa är helt underbart goda! Köttiga och väldigt goda i smaken! En perfekt återförslutningspåse som man kan ha med sig överallt!
Så i skrivande stund sitter jag och knaprar oliver, äter kvarg med mango och dricker bubbel i sängen! Sååå gött!
Nu mår jag riktigt bra, förutom att hälsenan gör riktigt ont... *svär en ful ramsa*
Ingen mer som har spytt här hemma (ännu). (Inom parentes igen, skulle det vara så att någon spyr så kommer ju kvällens middag, spagetti och köttfärsås att vara lättspydd;-)). Så imorgon ska ordningen vara återställd här hemma igen, skönt med vanlig vardag igen!

7 kommentarer:

 1. Grymt att du ger dig ut! Heja dig!!

  Ta det lugnt med dina hälsenor och benhinnor bara. Att köra igång med 5,XX-tempo direkt kan göra att du får skadekänningar. Vänj kroppen sakta. ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Du är grym!!!!!!!! Blir peppad att av att du är igång nu jävlar ska det bli fart igen efter några veckor med sisådär träning. Du skrev att du ska göra en aktivitet 1 gång per dag, vad innebär det exakt?
  Bra jobbat =)
  Kram Frida

  SvaraRadera
 3. FAN va du är grym kvinna! Heja dig och krya på Alfred! Kram

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat!! Du är SÅ BRA! Skönt ingen annan har spytt, håller tummarna att det fortsätter så!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag håller med M, TA DET LUGNT! Jag gick ut benhårt & gick härliga långa promenader i vårsolen och vad sitter jag här med nu?? Ont i hälarna & benhinnorna är det ju ändå värst med..
  FY FAN!
  Men HÄRLIGT ändå att du har kommit igång!

  SvaraRadera
 6. Men gud så peppande du är! Jag blir så inspirerad och vill bara springa mera! Åh vilka bra mål att du ska göra nåt varje dag. Jag följer nu ett springschema för att lära mig springa milen på 55 min. Men det är "bara" 4 dagar i veckan. Så de andra ska jag klämma in något annat! Jag apar efter dig och sätter som mål att göra nåt varje dag tror jag!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!