tisdag 16 april 2013

Jag skulle aldrig ha sagt något, ALDRIG...

Igår på morgonturen sa jag till min vän Hanna: -Vi har verkligen varit förskonade i de där vabbträsket. En halvdag i mars pga av en skadad hornhinna på Fabian och bara några strödagar i januari och februari! Fanatiskt att man slipper det!
Jag skulle aldrig ha sagt något, ALDRIG... För när jag steg innanför dörren strax innan 6  kom Alfred upp och la en kaskadspya på golvet...
Bara att lägga om schemat. Igår var Jonas hemma och idag jag! Vi kom nog riktigt lindrigt undan. "Bara" 3 spyor på morgonen och sen inget mer. Men vi håller oss inne de där 48 timmarna så att vi slipper smitta! Sedan har jag ju en tendens att måla självaste FAN på väggen och man ska ju inte ropa HEJ ännu... Vi är ju trots allt 5 i familjen och det vore ju väldigt konstigt om inte någon mer i familjen tajkon skulle blivit smittad?
Alfred är idag vid myyycket gott mod och energin bokstavligt talat sprutar ut från hans öron... Det kliar liksom i hans lilla kropp och just nu leker han apa i trappan genom att hänga och slänga där...
Han är lite lik mej... När jag var lika gammal som honom klättrade jag längst upp i våran trappa och hängde knäväck upp och ner på trappstegen... Jag har nog haft många änglar vid min sida som vakat på mej genom alla år som jag varit mer vild än tam;-)

9 kommentarer:

 1. Hoppas att resten av familjen slipper men syrran berättade om att det går något neråt erat håll.. Och det verkar vara snabbsmittat...

  SvaraRadera
 2. Åh nej inte spyor!! Det är det värsta av det värsta tycker jag! Jag absolut HATAR när barnen är kräksjuka, för jag klarar inte av lukten! Fy jag ryser bara jag tänker på det!
  Hoppas resten av familjen blir skonade!
  kram

  SvaraRadera
 3. Själv låg jag på magen högst upp i trappan och ålade mig ner med huvudet först när jag var liten... ;-) Skönt med energi, håller tummarna för att ingen mer blir dålig.

  På tal om ditt förra inlägg måste jag säga att du nog allt är liiite bortskämd... ;-) Hihi.
  Jag är glad om jag får en kommentar var tionde inlägg och skulle inte ens kunna drömma om att någon gång ha så många unika besökare... ;-)

  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 4. Hej, kikar in som ny och ser mig runt och konstaterar att hos er skulle jag inte vilja vara nu.. Kräk.. Nåväl vilken vacker kvinna du är, fast det kan du ju inte rå över:)Nåväl kikar vidare lämnar ett spår som du önskade, och hoppas du vill göra detsamma. Allt gott..

  SvaraRadera
 5. Hahha ja det går alltid troll i det där med att påstå sig inte vara utsatt för något haha
  Hoppas att det stannar hos honom så ni blir förskonade!

  SvaraRadera
 6. Det där med magsjuka/kräksjuka blir man inte riktigt klok på... Vi är också fem i famlijen och sist var det bara lillkillen som blev sjuk. Men för att vara på den säkra sidan höll jag de andra två hemma också från skolan....inte kul alls tyckte de (inte jag heller för den delen!!).
  Hoppas ni andra slipper att bli smittade, det är INTE roligt med kräksjuka! :(
  Sist men inte minst måste jag säga att du är en jäkel på att göra det du satt dig för - tänker på dina morgonpromenader! Upp sådär i ottan och ut o gå - BRA jobbat! Önskar jag också hade den disiplinen....!
  Kram till Dig! :)

  SvaraRadera
 7. Glömde skriva mitt namn i förra kommentaren...hihi..
  Kram till Dig från MariaHJ :)

  SvaraRadera
 8. Hoppas resten av familjen slipper magsjukan!Du är INTE tråkig på något vis,snarare tvärtom!Rolig och impulsiv!Härligt.

  SvaraRadera
 9. Oh no !! magsjuka är det värsta av det värsta ( om man inte ser det i bantnings synpunkt - då är det galet effektivt ;) )
  Skämt å sido - jag hoppas ni andra klarar er nu !!
  Toffe dropparna var kanon, jag testade i lite turkisk yoghurt förut och MUMS säger jag bara :)
  KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!