söndag 28 april 2013

Sol ute sol inne sol i sinnet!

Strax efter klockan 07:00 startade vår söndagsmorgon! Härligt när man inte får sova på morgonen.. Men nej jag ska inte klaga, jag somnade runt 23 tiden igår så jag har fått mina 8 timmars sömn, vilket jag aldrig brukar få annars;-)
Solen visar sig från sin bästa sida och jag ska fylla på mina fräknar idag! Solen får mej verkligen på bra humör, sol ute sol inne sol i sinnet! Så sant som de är sagt!
Idag är det sista dagen jag är snäll mot mej själv! Ja eller ska man säga snäll? Egentligen är jag kanske taskig mot min kropp när jag ger den massor av skit?! I vilket fall som helst ska jag från och med imorgon dra ner på kolhydrater, mindre pasta, potaits och vitt mjöl! Inte "unna" mej så himla mycket skit på helgerna som det har blivit nu på slutet...
Idag är det 125 dagar kvar till bröllopet och det går ju inte på en handvänning att få den kropp man vill ha som ska pryda en bröllopsklänning!;-)
 
Dagens outfit tyckte tydligen mina kära barn och min blivande man att såg en gnutta lite för ungdomlig ut, pga av de alldeles för håliga jeansen... Men det skiter jag i, man gör sig inte äldre än vd man är, så det så!
Jeans: People, Jacka: H&M, Skor: Converse, Tröja: People

4 kommentarer:

 1. Härligt!
  Och se det positivt med byxorna. Det är väl tur att de tycker att dagens outfit är för ungdomligt p.g.a byxorna och inte för att de tycker du är något annat än ungdomlig. ;-) Nästan en komplimang...

  Ha en härlig dag i solen! :-)
  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 2. Du är jättesnygg i kläderna, och seriöst såååå gammal är du inte...
  // "tanten" i Spenaten ;-)

  SvaraRadera
 3. Man är inte äldre än man känner sig, så är det bara!!! :)
  Ha en skön söndag!
  /MariaHJ

  SvaraRadera
 4. Men du är ju en ungdom! Hälsa din familj det ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!