tisdag 9 april 2013

Det var en gång...

2 mycket veliga människor... Dessa 2 veliga människor älskade varandra djupt! Kvinnan i förhållandet hade tjatat om bröllop i evigheters evigheter och förra året på självaste skottdagen friade hon till sin älskade sambo! Så klart fick hon ett rungande JA!! och bröllopsplaner började skapas i huvudet på kvinnan... Hon drömde om vita fluffiga klänningar, vackra ringar, härliga bröllopsgäster och en sagolik dag!
Men nej inget hände, men hon drömde sig vidare och var en gnutta bitter över att aldrig få bli den där frun som hon så gärna ville bli... Hon älskade sin man över allt annat, hade ett stort hus och tre små älskade pojkar. Men så klart saknade hon något och det var att få bli gift med sin älskade man!
En kväll i februari satt paret hos sina bästa vänner och drack massssor av vin! Deras vänner är planeringsmänniskor och älskar att fixa och greja! Ett tu tre hade ett bröllopsdatum bokats och helt plötsligt skulle kvinna bli fru Grunditz!
Klockan tolv en fredagsnatt tog de bästa vännerna fram en brudklänning och kvinnan bokstavligt talat hoppade ur sina kläder och vinglade ner (ja hon var väääldigt rund under sina fötter efter lite väl mycket vin innanför västen) och fick på sig denna underbara skapelse! Hon kände sig vacker som en dröm och ett lyckorus sprutade genom hela kroppen!

Dagen efter skrattades det hela bort! Skulle det verkligen bli av? Nej, de veliga paret kunde ju ändå inte få sina berömda fingrar ur det svarta där bak. Så det hela blev liksom liggandes på is IGEN!!!

Efter några veckor hade minsann mannens mamma fått reda på att paret hade planerat bröllop en fredagskväll! Ja för det hade visst den bästa vännen skrivit om på facebook lite så där halv skämtsamt med massor av vin i kroppen!;-)
När kvinnan i den väldigt veliga familjen var på vinjunta en fredags kväll i slutet av februari hade mannen och mannens mamma kommit överens om att bröllopet skulle äga rum i Mellbystrand och kom och meddelade detta kvällen till ära på vinjuntan! Kvinnan trodde ändå inte på detta, trots att den bästa vännen grät av lycka! Men nej, ännu var ju inte kyrkan bokad, så nej hon vågade inte glädjas ännu...
Men på måndagen efter ringdes det runt bland kyrka och festlokal och den  31 augusti ska äntligen den veliga kvinnan få sin väldigt veliga älskade man i nöd och lust!;-)
(Så klart fick kvinnan vara med och bestämma vart bröllopet skulle vara! Men mannens mamma visste att kvinnan ville gifta sig på sitt smultronställe, det har hon alltid sagt!)
144 dagar kvar....♥

4 kommentarer:

 1. Grattis i förskott Karro!!!

  Åhhh vilken Lycka!!!

  Ha det bäst!

  Kram AC

  SvaraRadera
 2. Ååå blir alldeles varm i hjärtat och grinar...(är ju gravid =))
  Lyckliga ni <3

  Kraamis

  SvaraRadera
 3. Men åh det här ska bli kul att följa? Du måste uppdatera här :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!