tisdag 16 april 2013

Etttusenfemtiotre...

BESÖKARE igår...
Och inte en endaste kommentar på det förra inägget. JA, det är dåligt, jäkligt dåligt... Är jag så tråkig? Eller what? Har alla så in i baljan bråttom idag att de inte ens hinner med att lämna en liten sketen kommentar när de ändå är inne och läser?
1053 unika läsare... Ett tusen femtio tre stycken människor är ganska så många om man skulle ställa alla framför mej, mååånga! Så ja seså bli nu bättre på att lämna ett kommentar så blir ja glá!;-)

10 kommentarer:

 1. Amen, jag veeet.
  Har ju bara en tredjedel så många besökare som du - och lika tunt med kommentarer. Trist...
  Men jag önskar dig en finfin dag ändå!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag var inte inne förrän idag och läste :)
  Men visst är det kul med kommentarer.
  Jag är en liten bloggare jämfört med dig och blir SUPERGLAD för alla kommentarer jag får (från dig bland annat):)
  Och du är inte tråkig, not a chance!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Har inte följt din blogg på några dagar nu eftersom min dator är knäpp,e roligt när man ser hur många som har varit inne sin sida men roligare och läsa de kommentarer som kommer.Jag har inte haft så många kommentarer på länge nu men det beror väl på vad man skriver om.

  Ha en fin tisdag

  kram

  SvaraRadera
 4. Du är absolut inte tråkig!!!
  Ska försöka bättra mig, jag lovar! :)

  SvaraRadera
 5. Faktum är att jag läste ditt inlägg från mobilen igår och tänkte kommentera när jag kom hem men det glömdes helt bort. :(
  Men du är absolut inte tråkig! :)
  Kram fina roliga du!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att man i ett allt mer stressiga samhälle inte hinner/tar sig tid att kommentera, så mät inte bloggens "värde" i det... du vet ju att si och så många tittar in dagligen, det är väl ett gott kvitto.

  Finns för många social kanaler att välja mellan, där Facebook och Instagram har tagit bort en del av de traditionella kommentarerna... dystert men verkligheten.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 7. Jag ar alltid inne har och snokar! Lite dalig pa att kommentera nu for tiden bara...

  Kram

  SvaraRadera
 8. Lämnade ingen kommetar, men delade din bloggsida på facebook igår....... fast det var inte meningen, mina feta fingrar råkade trycka på knappen och vips var det delat..... orkade inte ta bort det sedan..... men det var nog därför du hade så många läsare ;) pöösspåde söta du <3

  SvaraRadera
 9. Handen på hjärtat sötnos, hur mycket kommenterar du själv? Jag slutar kommentera hos de som slutar kommentera hos mig ;-)
  Men nej, du är inte tråkig. Däremot så läser jag oftast från iphonen och därifrån funkar de inte att kommentera hos dig, tyvärr.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Förlåt! Klänningen var superfin och själv blev jag väldigt inspirerad till att skaffa en sådan där fotovägg..Men jag vill ha ALLA bilder i svartvitt...blir svårt med mina egna pärons då de gifte sig på 80-talet = rosa och ljuva pasteller så det stod "härliga" till..Men kanske går det att fixa i photoshop.. Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!