söndag 7 april 2013

Sliten som en gammal disktrasa och "nyförlovad"...

Dagen har ägnats åt att rensa, ta hand om berget med tvätt och städat i andra hörn och vrån... Jag känner mej sliten som en gammal disktrasa och förmodligen luktar jag lika illa... Men just nu orkar jag inte ta mej in i duschen, tur jag har mitt på det torra och slipper gå nyduschad och snygg hela dagarna;-) Härligt att gå och se sliten ut hela söndagen! Synd om Jonas bara som ska ligga och lukta på mej i soffan;-)
Jag är så grymt stressad inombords. Jag vet inte varför jag är det, men det känns som om det är lite mycket nu och det har varit mycket hela långa veckan och jag har liksom knappt hunnit andas mellan varven. Dock har jag ju varit ute på massor av roligheter, så det är ju inte det. Men ibland behöver man bara vara lite och andas, men det är inte alltid så lätt...
En inre omedveten stress börjar jag nog oxå bygga inom mej inför det kommande bröllopet... Mycket ska fixas och att forma om kroppen på knappa 5 månader känns mer än sressande... Men jag har iallafall hållt mej från godis i helgen och det är ju alltid en början!;-)
Känner att minsta lilla motgång just nu skulle få mina tårar att bara spruta rakt ut....
Jag har oxå blivit "nyförlovad" idag! I juli förra året satt jag på altanen och gjorde något så min älskade förlovningsring trillade av mitt finger och for iväg och la sig under vårt altangolv... Vi försökte då att bryta upp golvet lite, men Jonas tyckte det var synd att förstöra golvet pga av min lilla klumpighet;-)
Sen har det liksom inte blivit av att vi har försökt fixat fram min ring. Men idag tog min blivande man mod till sig och gick ut med den stora kofoten och bröt upp altangolvet och nu är jag åter förlovad med Jonas;-)! Hur det gick med golvet? Har inte en aning, jag har inte kollat. *fniss*
Nu glänser min ring så fint på fingret igen, så saknad har den varit! Undra just vilken vigselring jag ska välja till denna? Förslag?;-)

1 kommentar:

  1. Vi kände att vi ville byta ut våra ringar när vi gifte oss, eftersom precis som ni, hade varit förlovade ett tag... :) Sen ville vi ha lite bredare ringar... Så vi bytte ut våra guldringar mot titanringar. Vi beställde dem på titanringar.com. Vi blev jättenöjda!
    Försök att inte stressa så mycket nu.
    Kram Elin.T

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!