fredag 5 april 2013

Bröllopsfesten!

På strandhotellet i Mellbystrand kommer våran bröllopsfest att äga rum!
Strandhotellet har en alldels stor och särskild plats i våra hjärtan! Mååånga många sommarkvällar har vi tillbringat där! Ibland hängandes i takkronorna, ståendets på borden och med många goda drinkar innanför västarna;-)
Vi firade vår förlovning där med goda drinkar en varm sommarkväll för snart 11 år sedan!
Jag har alltid sagt, ja så länge jag har varit tillsammans med Jonas: Att den dagen vi gifter oss så vill jag gärna ha bröllopsfesten där och nu kommer den drömmen att gå i uppfyllelse!!
Jag har oxå sagt att jag så gärna vill gifta mej på stranden intill ett böljande hav. Men den tanken slog jag ifrån mej. Ja för man kan ju inte riktigt lita på den svenska sommaren... Det kan lika bra vara storm och 10 grader så som det kan vara 30 grader varmt och strålande solsken...
Oj nu blev jag så där ruskigt nervös igen... Nej jag har fortfarande inte någon som helst koll på klänningar, uppsättningar eller ringar;-) Men det löser sig nog ändå! *fniss* Och vi har som tur är dom bästa värdparen i hela världen som kommer att vara grymma på våran stora dag. Så inte ska jag och Jonas behöva vara så nervös inte!;-)
För er som vill kika på mer bilder från Strandhotellet, klicka HÄR!)

5 kommentarer:

 1. Fint!

  Om allt faller på plats så kommer jag nog ner till vigseln i kyrkan och kastar lite ris på er.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Kul med drömmar som går i uppfyllelse!!

  SvaraRadera
 3. Ser superfint ut! Jätteroligt att göra det på en plats som redan väcker minnen. :-)

  SvaraRadera
 4. Wow! Tycker jag passar bra som kommentar. ;-)

  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 5. Sååå kul att följa er planering!! Om du vill ha frisyrinspiration så kolla in handmade_littlestyle på instagram, sjukt fina frisyrer!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!