söndag 28 april 2013

En njutfull söndag med avslut och sug!

Dagen har snurrat på i ett och imorgon är det redan måndag. Puff sa denna helg och så försvann den. Nästan så att jag känner mej lite snuvad på helgerna bara för att dom går så himla fort. Vill ju försöka hinna njuta lite mer av dem än vad jag gör.. Det känns som om jag inte ens hinner ta ett andetag förrens den är slut. Men jag ska inte klaga.. Inte många veckor kvar till semester nu, det går fort dit nu med denna härliga vår som kommit till oss!
Årets första "blombuketter" fick jag idag! Alltid lika uppskattat när barnen kommer in med små blommorna som de plockat så stolt!
I eftermiddag har vi varit på gympa avslutning för Alfred! Alltid lika skönt på någotvis när terminen tar slut. Inte lika hektiskt på dagarna efter jobbet och man hinner pusta ut mellan varven!
Alla var superduktiga och vi ska vara glada och stolta över våra barn och ungdomar här i byn!Grymma var dom!
Alfred lekte tvärtimot leken under uppvisningen och gjorde allt tvärt imot hela tiden. Som vanligt, jag tror att han gör detta bara därför att jag är ledare i hans gympagrupp...
När vi kom hem plockades studsmattan fram, ett säkert vårtecken!! Det ser verkligen sååå roligt ut när de små liven hoppar... Men de små liven har oxå gjort så att hela mitt underliv känns som om de ska komma ut varje gång som jag studsar och urinlekaget ska vi inte ens prata om, katastrof!
Mycket vill ha mera... Jo så sant som det är sagt... Har ätit skit i helgen, vilket resulterar i ett hemskt sug efter mer att stoppa i munnen... Jag försöker att inte mata min kropp, men jag lovar att det är fan så mycket lättare sagt än gjort.
Så nu när suget skrek, skar jag upp lite banan, smälte mörka (70%) choklad med smak av mint och doppade detta i hackade hasselnötter! GOTT! Säkert inte de nyttigaste, men bra mycket nyttigare än både godis och chips!
En njutfull söndag kort och gott!
Nu ska jag betala räkningarna och se hur tusenlapparna bara fladdrar iväg, inte lika njutfullt... *bläää*

2 kommentarer:

  1. Men guuud vilket underbart "söndagsgodis" !! varför Har jag aldrig tänkt på det när suget är som värst ?
    KRAM på dig och ha en skön start på veckan !!

    SvaraRadera
  2. Mums vad gott de såg ut, det måste väl absolut vara nyttigt:-)
    kram Jossan

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!