söndag 14 april 2013

Jag slog han inte bara på käften, jag slog ihjäl han!

 I måndags slog jag ju latmasken på käften. Jag slog så hårt så jag slog ihjäl han! Han dog på studs och en helt underbar vilja av energi och av träningssug har vuxit fram i min kropp den här veckan!
Jag bara njuter och lever på alla lyckoendorfiner som min lilla träning ger!
Kosten den blundar jag för så länge! Orkar inte blanda in det oxå, den får jag ta tag i senare, lite närmare bröllopet! Godiset har jag ju gjort slut med efter påsk, så det äter jag inget. Men jag äter av ALLT annat!
När jag blickar tillbaka på den här långa, kalla och snöiga vintern så inser jag att jag helt enkelt gick i dvala med min träning. Jag var inte motiverad för 5 öre att träna och jag kunde inte tvinga mej till det. Och vet ni, det var faktiskt skönt att bara vara. För tänk att nu har ju träningssuget kommit tillbaka och då med dunder och brak!
Jag skiter blanka fan i jantelagen och säger fuck you till den! Ibland måste man få skryta av sig lite, för jag är faktiskt ganska så nöjd med mej själv vad jag har utfört denna veckan! Från att ha varit död som en sill till att vara pigg som en mört vad det gäller träning!
 • MÅNDAG: Morgon PW: 5.14 km. Kväll 40 minuter på CTn!
 • TISDAG: Morgon PW: 5.68 km
 • ONSDAG: Morgon PW: 5.06 km. Kväll 45 minuter på CTn!
 • TORSDAG: MORGON PW: 5.06 km
 • FREDAG: MORGON PW: 5.12 km
 • LÖRDAG: Premiär joggingturen för iår: 4:03 km
 • SÖNDAGS: Eftermiddags PW: 7 km
Har lyckats att skrapa ihop 2.6 mil genom morgon promenaderna, inte fy skam det! Så ja jag är så in i helskotta stolt att jag slog ihjäl latmasken i mej. Jag hoppas att han aldrig mer kryper in i mej! Undra om det finns något medel för att slippa den jobbiga jäkeln?;-)
Nu ska jag snart krypa ner och ladda för en ny härlig vecka! Med start med en PW klockan 5:15 med bästa Hanna!!

10 kommentarer:

 1. Heja heja hejaaaaa! Jag visste det!
  Du är bäst, Karro!
  Kram :D

  SvaraRadera
 2. Härligt att va igång igen!! Bästa sättet att slippa latmasken är nog att aldrig sluta träna. :)

  SvaraRadera
 3. Va duktig du är!! Klart du ska va stolt över dej själv! Kram Mona L ( som läser varje dag men dålig att kommentera nu igen och följer dej på instagram också;)

  SvaraRadera
 4. Heja dig! Du är ju skitduktig! Sen tror jag faktiskt att man kan äta av allt med måtta om man rör på sig så mycket som du gör!
  Bra jobbat tjejen!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Way to go!
  Följer med spänning dig fram till ditt bröllop med allt vad det innebär..så jag lutar mig tillbaka och njuter av din härliga blogg. (till protokollet bör noteras att jag sliter med träning, viktnedgång och njuter hämningslöst av gott vin jag med)

  //Veronica

  SvaraRadera
 6. Jante är nog det dummaste påfundet nånsin. Klart som fan att man ska få vara stolt över sig själv!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar folk som slänger Jante åt fanders! U go girl!!

  SvaraRadera
 8. Gud va duktig du är Karro! Måste oxå ta tag i det nu känner jag...
  Kram/ Anna Ireklint

  SvaraRadera
 9. Grymt kämpat med motionen!! Du är duktig du som verkligen tar dig upp så tidigt o sticker ut. :-) Maten, det ger sig nog här framöver...

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!