fredag 27 november 2009

Vecka 26!

Har kunnat använda de flesta av mina vanliga kläder fram till nu.Men nu har jag börjat att få rota fram mina gamla mamma kläder. Men hur roliga är dom från skala ett till tio:-(. Ja det är väl bättre än att gå naken;-) Nu har verkligen kroppen slagit till på sina energi besparingar och lagt dessa på mina lår, rumpa och mage.... För pang har det bara sagt och jag har fått knallfeta lår:-(
Jag vaknar flera gånger varje natt antingen att det trycker på så att jag är konstant kissnödig eller att båda mina händer sover. Det är så himla obehagligt när dessa stickningar sätter igång...

Har redan börjat att känna mej som en stor valross på nätterna när jag ska vända mej om. Hittar inte riktigt någon skön sovställing... Hur ska jag då hitta en om 10 veckor om det redan är så här???

Men mitt i allt klagande så är det sååå underbart att vara gravid. Jag njuter varje sekund och kanske bara därför att det är sista gången jag får uppleva detta fantastiska.

Jag tycker sååå synd om alla män som inte får och kan uppleva detta underbara. Att få känna rörelserna i magen. Bebbens små hickningar och allt som har med en graviditet att göra!

Bara den känslan när man får upp sitt efterlängtade barn på bröstet när man kämpat sig genom en hel förlossning Det slår nog inget annat här i världen!

För varje dag som går så längtar jag otroligt mycket efter vår bebbe. Undrar hur den kommer att se ut? Kommer den att vara lik Douglas, Alfred, mej eller Jonas! Så spännande!!!


Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

2 kommentarer:

  1. å det känns som det var 100 år sen jag var gravid!!!! det är så mysigt mitt i allt det som är jobbigt.

    SvaraRadera
  2. Jaaa visst e de mest mysigt....Visst fanns det jobbiga stunder men dom "braiga" överväger!!!! Kramis

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!