måndag 16 november 2009

Mörkt och lite ljust.....

Idag är det extremt mörkt och tråkigt väder ute... Man vill inte göra något utan bara kura in sig ett hörn med en filt och en bok... (Om det fanns tid för det...)

Douglas sitter bara framför datorn och spelar spel. Han har lärt sig så mycket på så kort tid tack vare ett spel som han fick nyss med mora träsk!! Han sitter här så hans ögon nästan blir fyrkantiga;-)

Alfred är inne på en icke sovande period igen. Han somnar inte försen efter klockan 20.30 på kvällarna och vaknar sedan vid 07 på morgonen. Igår sov han middag i max 40 minuter och det var redan vid 11. Så hur orkar ungen att vara uppe. Det är för mej en gåta. Kanske är sömntåget på gång tillbaka. För nyss när jag stod och lagade mat så blev det extremt tyst och antingen gör han något han absolut inte får eller så sover han. När jag kom in på hans rum hade han lagt sig på golvet och somnat. Lovley!!!
Måste bara visa upp att mitt under dom mörkaste dagarna i november så blommar mina pelargoner så här vackert ute på min altan!! De ska vidare på sin årliga vinterförvaring till mamma. Men har tyvärr inte kommit så långt ännu. Men nu börjar det snart bli tajm för det. Man vet ju aldrig när vintern slår till!! Snart hoppas jag!!!
Det är tur att man har lite grejer att se fram imot i mörkret. En sak är att jag och Jonas och 3 andra par kompisar ska åka ner till Helsingborg på lördag!! Vi ska shoppa, äta, vila, äta igen, och gå på Wallmans sallonger och bara få vara lite vuxna! Synd bara för mej att jag inte får dricka vin så att jag kan få vara ännu mera vuxen än vad jag är;-)!!!

1 kommentar:

  1. men gud vilken liten sötnos, helt liten och ihopkrupen.:)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!