tisdag 17 november 2009

Hår och försäljning....

Jag får nog ta tillbaka att jag tycker hösten är mysig... Just nu är den inte allas mysig. Detta väder får ju vem som helst att må dåligt.... När ska det vända??
Jag har äntligen fått fingrarna ur och beställt en klipp och färgtid! Så imorgon bär det av till frissa. Jag ska gå till min förredetta svägerska. Jag har alltid varit supernöjd med hennes resultat innan, men har inte gått hos henne på många år nu pga av alla milen som varit mellan oss. Men nu bor vi inte långt ifrån varann och nu ska hon äntligen få sätta sina fingrarna och sax i mitt hår igen! Börjar få lite ånges som alltid dagen före jag ska klippa mej. Ska jag klippa av allt? Ska jag bara toppa det? Ska jag ha lugg? Jag vill ha en frisyr men som är lättskött!

Jag hatar verkligen alla dessa telefonförsäljare. Ibland kan de ringa 10 st på en dag... Jag svarar givetvis inte när det ringer. Men ibland svara dock Douglas utan att jag sett vem som ringt. Igår var det så. De ringde från någon pensionsförvaltning... Hon babblade på i över 20 minuter utan att jag fick en syl i vädret. Helt plötsligt hade vi tecknat ett avtal på att de skulle förvalta mina pensinons pengar. Det skulle kosta mej 50 kr i månaden för att de skulle göra detta jobb. Hur fan dum får jag bli som gick på denna skiten. Så fort vi lade på ångrade jag mej. Jag skrev ett mail på en gång till dem och sa upp skiten. Jag hade tydligen 14 dagars ångerrätt. Så nu hoppas jag att jag inte är bunden till något. Men fy fan va det är lätt att gå på deras skit. Om och när jag råkar svara när de ringer så avfärdar jag de direkt och säger nej till saker. Men det gick inte denna gången.....:-(

2 kommentarer:

  1. Åh dessa telefonförsäljare, själv lägger jag bara på luren i örat på dem. Ouppfostrat skulle nog vissa kalla det, men det är min tid och jag pratar med vem jag vill =)Surt bara när man råkar tacka ja till något, på nåt konstigt vis känner man sig alltid lurad.
    Lycka till med klippningen, vad du än väljer så har du snyggast hår i stan, och det är ett faktum =)kram

    SvaraRadera
  2. Tusen tack Jejja!! Vad du är gullig!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!