onsdag 18 november 2009

Ny friserad!


Nu har jag varit hos frissan och är supernöjd. Jag känner mej fortfarande lite naken med tanke på att över 2,5 dm hår hamnade på golvet... Det brukar ta några dagar för mej innan jag vänjer mej... Risken är kanske att jag fått mersmak nu och klipper mej ännu kortare;-).... Det är ju trotts allt bara hår och det växer ju ut igen!!! När jag drar mina händer genom håret så fattar jag inte riktigt att det är mitt hår... Konstig känsla där på något vis;-) Men nu har jag en frisyr!!!


Jag satt där i över 3 timmar och bara njöt! Inga barn som skriker eller något som måste göras. Jag bara satt där i godan ro och njöt!! Önskade att jag hade mera pengar så att jag kunde njuta mera och få lyxa till det med alla möjliga andra behanadlingar så som aniskts och fot behandlingar!!! Få väl ta den lyxen när jag fått mitt fantastiska jobb där jag kommer att tjäna massor av pengar;-)

Inatt har jag och barnen sovit själva eftersom att Jonas är i Lund på jobb. De har sovit som små prinsar och jag har inte hört något från de förens klockan 7.30 imorse. Hur lyxit som helst!! Så nu får han sov borta oftare så att jag får min gudomliga skönhetssömn!!!

Efter en hel dag på dagis är killarna fortfarande fulla av energi. Så nu måste jag gå och ta tag i den saken... Vet inte vad jag ska bota den energin med, inte gå ut iallafall;-)

5 kommentarer:

 1. ÅH vad fin du blev :D LÅngt men ändå en frisyr saknar mitt långa, då tjocka hår med självfall. Nu efter Saga är det bara platt, rakt och ingenting kvar....... surt o inte verkar det komma tillbaka heller. MEN men du är supersnygg :D Kram o ses ikväll!

  SvaraRadera
 2. Åh nice Karro!! Fast du var snygg innan också. Allt klär en skönhet. Kram

  SvaraRadera
 3. Skitsnyggt! Vill oxå låta frisörerna härja fritt i mitt hår!

  SvaraRadera
 4. jättefint, du är en riktig MILF!

  SvaraRadera
 5. VA snyyyggt :) Du passade jätte bra i det :D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!