måndag 23 november 2009

Knähund....

I torsdags fick Alfred sitt svinvaccin. Han blev inget påverkad på fredagen. Men i lördags och hela helgen har han varit grinig, kletig i ögat och lös i magen. Idag har han dock bara varit trött och varit min knähund.... Han vill inte leka utan bara sitta hos mej vilket inte är så likt honom. Tror att han fått dessa symtomer av sprutan.... Jag och han har passat på att sova middag i 2 timmar!! Underbart. Bara det att de känns som om klockan bara skulle vara 13 nu....
Men med tanke på vädret så är det kanske inte så konstigt att man blir en liten knähund och bara vill sitta och mysa med sin mamma!

Jag har inte riktigt vant mej vid mitt korta hår. Varje gång jag går förbi en spegel (som jag ALLTID måste titta i) så hajar jag till och undrar vem det där var;-)..... Undra hur länge det ska ta för min hjärna att vänja mej vid detta? Men jag är absolut helnöjd med klippet!!

Nu blir det apelsinätning. Igår slank det ner hela 6 st... Finns det något bättre än dessa läckerheter. Dessutom älskar killarna det med. Så de står och tigger som små hundar när jag sitter och äter dem.... ;-) Och JA, det är klart att även dom får äta hur mycket de vill!! Ännu har det inte stigit mej så mycket åt huvudet så att jag ska ha mina apelsiner för mej själv;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!