söndag 29 november 2009

ULLARED!!!!!

Igår bar det av till Varberg. Jag hade peppat Jonas om Ullared och att det nog inte alls kommer att vara mycket folk där på söndag när vi skulle dit. Men när vi närmar oss Ullared så får jag ett sms av min svägerska som åker i bilen framför oss en bit. I sms:et står det: Vi åkte förbi Ullared nu, det var hur lång kö som helst. Så när ni åker förbi kan du ju be Jonas titta åt ett annat håll;-)
När vi sedan närmar oss ställer så ringlar sig en kö på flera hundra meter. Säker kilometer... Där står folket i ösregn och trängs för att få gå in och bränna pengar.... Det knöt sig i magen och där flög min tanke bort om morgondagens besök.

Imorse när vi vaknade gick vi ut på Ullareds hemsida för att checka barometern. Inga köer!!! JAAAAAA!!!!

Så nu är jag 4000 kr fattigare och klara med de flesta av alla barnens julklappar! Fick även en del andra saker men faktiskt ingen skit denna gången. Och Jonas kunde faktiskt tänka sig att åka dit med mej en gång till innan jul om det skulle behövas!

Jag är oerhört glad för alla mina inköp. Hur man nu kan vara så glad för sköljmedel, lotion och våtservetter;-)

Och barnen ska ha den största blöta puss som jag kan ge dem. De skötte sig helt exemplariskt. Med undantag lite mut med godis;-)!

Nu kommer bara det tråkiga efter ett besök där. Att packa upp allt......
Gårdagskvällen var trevlig hos pappa förresten. Med god mat och dryck. Men natten därimot kunde jag ha skippat. Eftersom att han bor mitt i Varbergs stad så är det ganska mycket liv på lördagsnätterna. Vilket vi inte är så van vid i stilla Skillingaryd;-) Alfred vaknade klockan 00.30 och somnade inte om förrens klockan 03. Och vi hade vårt sovrumsfönter direkt ut mot den stora "festsgatan". Jag somnade väl in framåt 04, för att sedan veckas att en jävla städbil som brummade och levde rövaren klockan 7.15:-( Så nu känner sig min stackars kropp ganska trött efter en dålig nattssöm plus en dag på Ullis.... Så nu är det bara att hålla alla tummarna att även barnen är lika trötta och snart somnar. Risken är ganska stor att de inte gör det med tanke på att de sov som klubbade sälar hela vägen hem och vaknade när vi var framme vid 18 tiden.... Illa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!