söndag 22 november 2009

En fantastisk helg!!!!


Igår morse styrde vi bilen mot Helsingborg. Vi flickor började med att gå på stan och shoppa i 6 timmar medans pojkarna stack över till Danmark för att dricka lite öl!

Efter många påsar i handen och många ömma fötter gick vi till hotellet för att svira om för kvällen! Vårt nästa mål var Wallmans salonger! Uppträdandet var kanonbra och det var fart och fläkt hela tiden. Kvällen bara susade förbi.... Men det bästa var nog att de öppnade karaoke baren som Jonas var snabbt upp i och sjön i;-)!!! Till och med jag var uppe. Förmodligen den enda som någonsin har stått på denna scenen nykter.... Men jag bjöd faktiskt på mej själv!!
Men det bästa med hela kvällen måste ändå har varit när Jonas och Klas sjöng sin sång: My way med Frank Sinatra!! ;-)
Vi avslutade helgen med ännu lite shoppande på Väla centrum där jag återigen fick bränna lite pengar som gjorde mej gott i hjärtat!!

Mest fick ju som vanligt grabbarna, men även jag sprang på en del snygga tröjor som jag både kan växa i med magen och som jag inte känner mej som en grå tant i!

Hur vi än försöker hålla ordning och reda så kan varken jag eller Jonas hålla ordning på våra saker när vi bor på hotell. Efter bara EN natt så såg det ut så här;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!