tisdag 10 november 2009

Födelsedag!

Idag fyller min kära mamma år! Åldern kanske jag inte törs skriva ut här;-) Men vad spelar åldern för roll när man är lika snygg som henne!!

Till något helt annat.

Jag är en mycket sjuk person. Ja, det kan ju tolkas hur man vill. Men jag är helt sjukt såld på ett skit spel på mobilen. Detta spel har jag spelat sedan i somras och just nu sitter jag fast och kommer inte någonstans. Har stått och trampat på en och samma bana i snart 2 månader. Och ändå fortsätter jag att spela detta skit spel varje kväll i minst 20 minuter Herregud hur kan en vuxen människa göra på detta viset? Helt sjukt dumt. Får kanske helt enkelt bara erkänna för mig själv att jag blivit beroende. Om det ändå hade varit lite aktivitet för hjärnan så kanske det inte hade varit så farligt. Då hade den ju iallafall fått lite gympa....

Och apropå gympa. Jag har fått så fruktansvärt ont i min höft. Den värker och det känns som tandvärk med massor av ilningar. Förmodligen kommer väl detta av att jag bär alldeles för mycket på min kroppshydda just nu och bättre lär det ju inte bli. Men vem vill ut och gå och förbränna kalorier i detta rusk väder. Inte jag iallafall;-)

3 kommentarer:

  1. STORT GRATTIS till Lena !! :) Från oss, i gamla huset.

    SvaraRadera
  2. caspian hade varit ett fint namn på en pojke. :)

    SvaraRadera
  3. Det namnet har jag aldrig hört!!! Så fiiint!! Det kan jag mycket väl tänka mej!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!