fredag 13 november 2009

Vecka 24!

Jag har redan börjat att klaga på att magen är i vägen när jag tex ska klä på barnen kläder och då speciellt alla dessa vinterkläder:-(. Herregud jag har 118 dagar kvar till bf och klagar redan. Men som sagt trodde inte jag kunde få större mage än vad jag fick med Alfred. Men det verkar som om jag lyckas med det denna gången, och då med dunder och brak;-).
Annars håller krämporna i sig, de avlöser varann lite grann. Just nu är nog den förbaskade höften det som är jobbigast, med sina ilningar och stickningar. Ibland när jag går så hugger det bara till så det känns som om jag ska ramla omkull... Min klåda den består men har tack och lov lugnat sig en smula. Men jag har forfarande inte hört något från BM utan får helt enkelt konstatera att provsvaren var helt ok. Eller så kanske de har tappat bort dom, man vet ju aldrig;-)

Mitt humör är ju inte att leka med längre... Tycker så synd om mina stackars familjemedlemmar..... Mest om barnen för de förtjänar inte mitt humör. Men det kanske Jonas gör ibland;-) Ha ha!!

Och så ett STORT problem till. Mina gigantiska bröst som vägrar sluta växa denna gången. Kan jag inte få vara lika normal som alla andra där? Jag har snart inte en enda bh som jag kommer i. O jag vägrar köpa en ny när de aldrig stannar upp i sin växt;-)

Just nu känns denna graviditet som en elefant graviditet. Känns just nu som om jag bara står och stampar på en o samma vecka utan att gå framåt alls. Och om man sedan ser på min hydda och mage så kanske man nästan kan förknippa mej och en elefant;-)


Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!