måndag 2 november 2009

Klådan fortsätter......

Kan inte säga att tavegylen hjälper så speciellt mycket.... Jag överdoserar de till dubbeldos men det hjälper iallafall inte mej så mycket. Hoppas på att de fått provsvaren så att om det nu är något så kanske jag får någon annan medicin! Annars är det väl bara för mej att bita ihop så där 18 veckor till och klia ihjäl mej. Jag har ju blivit så fasligt trött igen. Somnar överallt och vill sova jämt. Fick en ev förklaring till detta. Av tavegyl kan man tydligen bli dåsig och sömnig. Så tack Anna för den infon!!!
I kväll är det sprutar dax för min del. Hörde att det hade dykt upp fall även här i Skillingaryd så nu måste jag gå ner och få mitt vaccin. Dessutom läste jag att en 3 - åring insjuknat och dött i influensan. Så jag hoppas verkligen att folk tar sitt sammhelsansvar och går och tar sprutan för att inte smitta ner andra!!

Glömde ju visa hur snygga Douglas och Elvis var på lördags kvällen när det var ute och spökade. Dessutom skrek det: Godis eller godis!!! De var helt överlyckliga när de kom hem med massor av godis och att det även hade lyckas skrämma grannarna lite;-)

Måste även visa en bild på en slagen hjälte som var med pappa ute i trädgården i helgen. Så här trött kan man bli om man jobbat hårt med att kratta löv!!

3 kommentarer:

 1. Det stämmer att man blir väldigt trött av Tavegyl - konstigt att inte du fick nån information om det. Den hade en stor röd varningstriangel tidigare och man fick inte köra bil med Tavegyl i kroppen, men nu har de ju tagit bort den märkningen och tanken är att man ska känna efter själv - jätteknäppt tycker jag. Hoppas att du får svaren snart och att du i så fall kan få den andra medicinen. Hör av dig!
  Kram/E

  SvaraRadera
 2. Usch blir helt kallsvettig när jag tänker på den där jäkla influensan främst för våra små's skull men även för min egen del o M's.... Funderar på att gå i ide hela vintern?!!

  SvaraRadera
 3. Är man TRÖTT så SOVER man!!! Vilket härligt foto!!!!!!!! =O)
  Kram från Tant Inna...

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!