fredag 6 november 2009

Vecka 23!

Jag mår bra som en ny utslagen ros. Men är tyvärr inte lika vacker och har mist all min färg... Jag är mest blek, finnig och fet... Ja, ja men det är sånt man får stå ut med när man har söt liten bebis som suger musten ur sin lilla mamma;-)

Denna veckan har jag blött näsblod för första gången i mitt liv. Det har runnit ur kranen flera gånger om dagen och jag bli lika förvånad varje gång det kommer ut blod där eftersom att jag inte är van vid sånt... Läste att slemhinnorna kan vara så sköra när man är gravid och det är rätt vanligt att blöda näsblod då!

Sammandragningarna kommer rätt ofta nu och då speciellt på kvällarna. Då blir magen alldeles hård och så drar det i den på ett obehagligt sätt. Men när jag sedan har sovit på natten så är de borta på morgonen vilket är tur!!

Klådan består tyvärr. Jag har inte fått några provsvar från Bm ännu, så förmodligen var de ok. Men de kunde ju ha skickat ut ett litet brev för att meddela mig om detta. Men det finns kanske ingen tid för det.

Pyret boxas som bara den inne i magen och så lägger den till med lite små hickningar ibland så hela magen dallrar;-)

Jag tror att denna graviditet tar priset på att vara störst. Har nog inte haft så här stor mage med de andra 2. Så hur detta ska sluta är för mej en gåta men ut kommer nog ett 5 kilos barn det är jag ganska säker på.....


Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

2 kommentarer:

  1. det kanske är en flicka då för de sägs ju att en flicka tar sin mammas skönhet..:) därför trodde jag att nemo var en tjej för jag var så finnig och ful i början så det fanns inte.

    men jag tycker du är jättefin, så härligt med mage! men är den inte större just för att du varit gravid 2 ggr innan?

    SvaraRadera
  2. Ja jag är säker så uttänjd. O speciellt eftersom att det bara gått ett år efter att Alfred legat där o töjt ut den...
    O jag har varit ful o finnig alla graviditeterna så jag tror nog att det är en till liten kille som gömmer sig i magen;-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!