onsdag 11 november 2009

Barnvagnsdjungel och trotts....

Jag sliter snart mitt hår och bitar av varenda nagel jag har. Vi har fått en lite tonåring till vårt hus och som vägrar flytta. Han blir bara värre och värre och gör mej galen.... Det blir ju inte bättre av att mina hormoner är upp och ner. Hade jag inte varit gravid så hade jag nog inte tagit detta "trotts" på så stort allvar. Men det gör jag nu och vi är så osams hela dagarna. Jag pratar alltså om min älskade Douglas..... Att få på sig kläderna på morgonen kan ta upp till en timme sedan ska det intas mat då är det fel på en vad han ska äta helt plötsligt. Idag bara smulade han sönder sin macka och skrek. Jag hotade med att flytta. Tyvärr bet det inte ett dugg på honom utan han bara ryckte på axlarna och sa att han inte brydde sig... Så nu sitter jag här med mitt dåliga samvete och tycker synd om både mig själv och Douglas. Förmodligen är väl detta bara början inför en fas av olika trotts. Men jag tror nog att 4- års trottset har varit värst hittills och slagit alla rekord. Berättade för fröken Carola på dagis när jag lämnade honom att vi hade bråkat hela morgonen. Men på dagis verkar han vare en skön kille utan några som helst trotts!

Jag är i full färd att leta en syskonvagn. Börjar bli hög tid till det nu. Men det är ju en djungel av syskonvagnar och helst av allt skulle jag vilja ha en phil& theds vagn. Jag blir tyvärr lite snål när det kommer till slut notan där den slutar på minst 8500 kr för den vagn jag har spanat in..... Har även kollat nätet men hittar ingen där som jag vill ha. Varför ska det vara så svårt att köpa en vagn? Dessutom ska jag sälja vår Brio vagn som vi köpte när Douglas föddes. Om vi nu kan få något för den vagen. För den har trotts allt 5 åt på nacken och är lite skavd och solblekt.....

Om det är någon som vill sälja sin syskonvagn eller vet någon som ska göra det så hör gärna av er till mej!!

2 kommentarer:

  1. Har du läst "Trotsboken" - den hjälpte mig när Stina var inne i sin värsta 4-års trots. Jag har den om du vill låna?! Tålamodet är ju inte på topp när man är gravid - suck!
    Kram/E

    SvaraRadera
  2. åh gud jag längtar INTE efter nemos trotsålder... svårt att tänka sig att ens lilla bebis kommer bli sån.;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!