tisdag 24 november 2009

Pojke eller flicka?

När jag väntade Douglas så blev jag spådd till att jag skulle få 3 flickor... Jag tror att det blev lite fel på denna spådning;-) Om det nu är en flicka i magen denna gången så blir väl kanske Douglas och Alfred bögar då;-) Nä då skämt och sido. Jag bryr mig inte vad det är i min mage bara allt är som det ska vara och att den är helt frisk!! Och som sagt jag tror ju att det är en till liten kille som bor i min mage!

Jag kikade i den "kinesiska graviditetskalendern" för se om det är en flicka eller pojke som bor i min mage. I kalendern så går man in på i vilken månad man blev gravid i och hur gammal mamman var i samma månad. Då får man svar på om det ska bli en pojke eller flicka... Nu får man ju ta detta med en nypa salt och inte tro på allt. Men det är kul med lite skrock!!
På mej står det att jag har en flicka i magen denna gången, på Alfred stod det pojke och på Douglas flicka. Så där ser man att det inte alls stämmer... Kolla ni med om det stämmer för er och berätta det sedan för mej!!! Alltid kul att spekullera lite och titta om skrocken stämmer!!!

5 kommentarer:

 1. Testade detta under alla mina 3 graviditeter och på mig har det stämt. Blev dock spådd med en ring över magen och det visade 2 flickor och 1 pojke, så det stämde ju inte. Bara tredje gången på alla år som mamma gjort detta som det inte stämt - lite kul faktiskt!
  Morgonen idag har varit bättre än gårdagen förresten =) Föstår att du skrattar - det hade jag också gjort, men det var inte så himla kul igår kan jag lova =)
  Kram/E

  SvaraRadera
 2. Hugo stämde, men inte Ville. Men sen går ju Ville runt ikjol här hemma..... så man vet ju inte =) kram

  SvaraRadera
 3. Haha nä man vet ju aldrig. Douglas tycker oxå om tjejgrejer... Så en liten tjej gen har han nog fått;-)

  SvaraRadera
 4. jag kollade tre olika kalendrar och två sa flickor och en pojke. :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!