tisdag 3 november 2009

Vaccinerad!

Igår åkte jag ner för att äntligen vaccinera mej. Douglas ville så gärna följa med mej för att se hur det gick till. Han ville vara lite förberedd som han sa;-)
När jag anmäler mig i receptionen så frågar de om inte han oxå ska ta en spruta. Jag tittar lite tveksamt på de och säger att han ju inte är någon risk patient.... Tydligen är det inte många risk patienter som tar denna sprutan så de har hur mycket vaccin över som måste tas. Så både Jonas och Douglas fick sin spruta igår med! Så nu är vi skyddade! Fick höra att influensan hade nått ett dagis här i Skillingaryd där halva förskolan låg. Där av ett konstaterat svininfluensa fall. Så jag uppmanar alla att ta detta vaccin. Vi måste tänka på våra stackars barn så att det inte blir sjuka. Jag har verkligen tänkt om helt om vad det gäller detta vaccin. Innan var jag nästan helt imot detta vaccin för att alla tidningar har förstorat upp det så. För allt detta snack om vad det är som sprutas in i oss och det vet vi kanske inte helt. MEN vad är det för annat skit som vi annars skickar i oss som tex alkohol, cigaretter, snus jag name it..... Hur bra är det för kroppen då?

Jag lovar er sedan att sluta tjata om detta vaccin bara ni tar det;-)
Idag är våra armar lite ömma. Känns som om jag fått en stor fet smäll. Typ som en lårkaka.... Eller en ganska ond träningsvärk!

Nu blir det sängen och tv:n. För natten har inte varit rolig alls.... Både Jonas och Alfred har varit uppe och surrat inatt och stört min sköna sömn. Känns som om jag har varit ute på fest hela natten och dessutom druckit mängder med vin;-)

1 kommentar:

  1. jag ska oxå vaccinera mig men jag vill nog egentligen inte. det som får mig att göra det är att jag egentligen struntar i vad som händer mig men jag skulle aldrig förlåta mig om jag smittade Nemo och han blev allvarligt sjuk.

    och du, du är en snygging! ditt leende och dina ögonfransar är to die for!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!