onsdag 25 november 2009

En tjock bebbe!

Har varit hos min barnmorska nu på morgonen. Jag har gått upp 8 kg sedan inskrivningen.... Hur fan jag nu en har lyckats med det, jag menar med tanke på att jag aldrig är stilla och när jag vill vara det så får jag ändå springa efter Alfred. Och dessutom så har jag verkligen tänkt efter denna gången vad det är jag stoppar i mej.... Men jag får ta tag i vikten när bebben är ute!
När vi skulle lyssna på hjärtljuden så låg den inte stilla i en enda sekund utan bara sparkade imot "mikrofonen". Till slut fick hon ett rätt ok fosterljud och det slutade på 148 slag! Sf kurvan törs jag knappt säga vad jag låg på... Okej då, 28... Om man ska ligga på en normal sf kurva så brukar man ha det sf måttet i vecka 31. Ännu ett stort barn. Tror att denna kommer att slå alla rekord och väga över 6 kg!

Tänk att mina 2 små älsklingar ska bli storebröder!! De kommer att bli värdens bästa storebröder som kommer att ta mycket bra hand om sitt lilla syskon!
Alfred har blivit så himla stor på bara några veckor. När vi ätit klart hoppar han ner från sin stol och tar sin tallrik och går och ställer den på diskbänken. Igår när jag frågade honom om han skulle gå och sova, knallade han in till sitt rum och hämtade sin pyjamas!! De förstår mera än vad man tror!!!

Och Douglas är fortfarande kvar i sitt trotts. Han är precis som en tonåring och jag känner så väl ihåg mej själv. Ni vet när man känner sig så där frustrerad och ingen fattar något... Alla är dumma utom en själv.....Men lika snabbt kan det gå över då han är världens klokaste och underbaraste unge. Jonas brukar skämta om att han är världens äldsta 4 åring med tanke på alla sina uttal och inlägg om saker och ting;-)!!

I helgen ska vi åka ner till Varberg och hälsa på min pappa som fyller år! Gott att få komma bort även denna helgen och bara vara!! På söndag när vi åker hem igen så tar vi nog vägen om Ullared. Jag har nog fått med mej Jonas. Han har sagt att han aldrig skulle sätta sin fot där. Men jag har nog lyckats att övertala honom ändå. Tänkte försöka att börja köpa julklappar. Vi har bara köpt en enda hittills.....

2 kommentarer:

  1. Jag fick med mig Viktor en gång till Ullared, precis den helgen ni ska åka..... första advent, inte alls mycket folk, alla var nog hemma och pyntade, så perfekt dag att göra av med lite pengar =)De små växer upp så himla fort, tänk bara sedan när nr.3 kommer, hur stor kommer inte Alfred bli då =)

    SvaraRadera
  2. Ååå det låter bra!! Jonas börjar bli lite orolig;-)
    Ja han kommer framså som en STOR sorebror när bebben kommer!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!