tisdag 22 maj 2012

Plankan 3 omgångar 3 gånger om dagen!

Jag läser Lofsans blogg! En inspirerande träningsblogg där man får tips och trix för en snyggare mammakropp!;-)
Igår skrev hon olika tips på hur man lättare kan få bort sin mammamage. Ja nu vet jag ju inte riktigt om jag kan räkna in min "pluffs" mage till en mammamage med tanke på att det är över 2 år sedan jag födde barn?!;-)
Men hennes tips om man som mej har fett på magen, så behöver man se över sin kost noggrant och
lägga upp sin träning med bra balans mellan styrke- och konditionsträning. Jo då det hjälper för de är precis de jag har gjort de sista halvåret och lite fett har ju "fallit" bort!;-)
Hon rekommenderar starkt att man ska köra plankan 3 omgångar 3 gånger om dagen för att få en fastare och snyggare mage!
Så från och med idag kommer jag att köra plankan 3 omgångar 3 gånger om dagen hela långa sommaren! Sen borde jag ju garanterat få bort mitt fett på magen och sedan ropa glatt hej till en ny fast, vältränad och platt mage?! *fniss*;-)

Gå in på Lofsans blogg och få massor av roliga idéer om träning! Träning som du lätt kan göra hemma utan varken redskap eller något annat krångligt. Bara dej själv och din vikt!

8 kommentarer:

  1. plankeri å plankera planka gör jag varje dag...nästan. Inte :P
    Men några ggr i veckan iaf, alltid ngt :)

    SvaraRadera
  2. Kör inte för länge varje gång, om du ska köra så ofta bara.
    Det finns de som får ont i ryggen om de kör för mycket. Lagom är bäst! :-)

    Kram M!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig blogg , tack för plank tipset ;0)

    SvaraRadera
  4. Olga Rönnberg som bloggar på mama är med en guru på mammaträning.rekommenderas starkt / skånekullan

    SvaraRadera
  5. Nämen nu jävlar! Tror jag hänger på faktiskt! Wohooo!

    SvaraRadera
  6. Planka är grym! jag kör den också, i olika positioner, och alltid efter mina styrkepass! Det ger resultat, fettet må ju vara kvar och behöver annat men man blir starkare och det drar ihop det som går att dra ihop:P På tal om träning så rekommenderar jag Body pump! Jag kör i vaggeryd och det är askul! Man tränar styrka och uthållighet samtidigt och svettas som en gris:P

    SvaraRadera
  7. Har hållit på med plankan regelbundet sedan ett år tillbaka och måste erkänna att jag har fått bort rätt mycket fett från magen speciellt runt den tuffaste delen som är buken och som på engelska kallas för underbelly.Man måste bara stå på och fortsätta och även kombinera plankan med andra magövningar och som Olga Rönnberg sa-viktigt att ha tålamod och låta resultat komma med tiden som nästan allt annat;)

    SvaraRadera
  8. Har också börjat med att köra plankan x3 tre gånger om dagenoch då gäller det när jag kobinerar det med styrketränning,hemövningar som är främst baserade på magen och vissa dagar bara plankan men nån dag är det bra att villa ut kroppen från alla övningar.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!