Jag gillar när det starka, salta smaken möter det söta och syrliga och precis så var den här efterätten!
Lakrits- och halloncoupe (4 port)
Vispa 2 dl grädde. Blanda ned 2½ dl kesella citrus.
Varva citrusgrädden i 4 glas med 4 dl färska hallon (jag tog björnbär för jag hade inga hallon och de gick lika bra)
4 msk krossad turkisk peppar och 2 dl krossade maränger.
Garnera med hallon och gärna en myntakvist!
Färdigt! Ät och njut!;-)
Låter kanongott. Den nya kesella citrus är jättegod.
SvaraRaderaHa en skön dag i värmen.
Kram
Mm mums!
SvaraRaderaJag gillar också det :-)
Ha en skön söndag
Keam
Mumsfilibaba
SvaraRaderaNu har vi testat denna supergoda efterrätt ikväll och jag lovar imorrn på morsdag är det jag som ska ha det igen!! Jösses vad gott det var!!!!!!!
SvaraRadera