måndag 7 maj 2012

Det var stora tänder du valt att skaffa dej....

Vi har varit hos tandläkare nu på morgonen... Vi får snart skaffa klippkort dit för nu springer vi där minst en gång i månaden med Douglas tänder...
Idag var det besök hos tandregleraren och med största sannolikhet kommer han få en slags tandställning som ska skjuta ut hans sneda bett och även ska det dras ut så där 4 tänder...
Det första tandläkaren sa när han öppnade sin lilla mun: -Det var stora tänder du valt att skaffa dej!;-) *fniss*
Detta kommer att bli så bra så och jag är glad att de tar tag i detta "problemet" redan nu när han bara 7  år! För jag tror att ju äldre han bli, ju mindre vill han ha en tandställning... Just nu var han superduper lycklig för att han skulle få en tandställning. Jag hoppas bara att lyckan kvarstår när han sitter där och jämrar sig för att den skaver och klämmer lite var stans i munnen... Nej nej nu ska jag inte ta ut något i förskott... Detta kommer att bli fantastiskt bra och så länge han nöjd och glad så är jag oxå det;-)
Summan av sumerum är att han ärvt lite av varje från mej och Jonas... Min lilla mun och Jonas stora tänder;-) Härligt att han fick en liten gen från mej iallafall, man får vara glad för det lilla liksom! ;-)

2 kommentarer:

  1. Det blir nog bra.
    Hanna ska också få tandställning längre fram. Hon har korsbett. Ligger i släkten på min pappas sida.

    Ha en skön dag
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Det blir jätte bra. Min son fick sin första tandställning för ca 8 månader sedan. Han fick då dra ut 2 tänder innan. Dom är jätte duktiga dom små liven. Själv är jag livrädd för tandläkaren och svimmade till och med en gång när jag var med sonen..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!