torsdag 3 maj 2012

Bara vi 2!

Vi har precis lämnat av Fabian på förskolan! Idag ska han vara där i 5 timmar helt ensam och han ska även prova på att sova där! Det kom några få tårar på hans små kinder när vi vinkade hej då till honom... Men det går över förväntan superbra och han trivs som fisken i vattnet på sin avdelning vilket känns väldigt bra i hjärtat!
Idag är det bara jag och Alfred hemma, bara vi 2! Känns sååå mysigt! Jag har frågat honom vad han vill hitta på denna soliga torsdag, men han vet inte. Så då bestämmer jag att vi blundar för bombnedslaget som råder här hemma och går ut och njuter av solen istället!;-)
Sen ska han få hänga med mej när jag ska fixa lite ärenden! Oj va han kommer att älska det, not;-)
Tydligen hade Alfred känt att han fick lov att få ut sina konstnärliga känslor igår eftermiddags genom att måla garderoben i tvättstugan full med konst! Eller en dödskalle som han så stolt säger att det är...
Det är verkligen INGEN ide att fixa och greja här hemma... Bara att inse... Hur sjutton gör alla som har det så fint hemma alltid??? Tur att inte mina barn inte bor hos dom då...;-) Tack gode gud att vi har en stor hink med vitfärg i garaget, den är bra till mycket när man har 3 små olydiga killar...;-)

3 kommentarer:

  1. Åh hoppas att ni får en jätte mysig dag bara ni två. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Med en superbra vit tvättsvamp/skursvamp får vi bort all "konst" som Lova delar med sig på väggar och vita fåtöljer... =D

    SvaraRadera
  3. Usch här ser det ut som fan JÄMT! Leksaker ÖVERALLT t o m inne på toaletten. Lager med grus nere i ungarnas sovrum.. Och jag vägrar dammsuga förrän de har plockat upp sina saker..
    Så det lär nog dröja LÄNGE!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!