tisdag 29 maj 2012

En nöjd 4-åring!

När vi kom hem efter förskolan idag kom Alfreds bästa kompis och granne Carina in och gav honom den bästa presenten idag! En supersöt stickad bamsetröja! (Alfred älskar bamse) Så klart är den "hemmagjord" och den är helt fantastisk! Önskade att jag oxå var så kreativ och fingerfärdig.... Men icke då, inte ens någon bullmamma längre enligt Alfred... Nej för de talade han klart och tydligt om för kassörskan när han och Jonas var i affären i eftermiddags och handlade fika... -Mamma kan inte baka bullar, men det kan Carina;-) Jo då så är det... Får nog bevisa för den här lille mannen att jag visst kan baka bullar;-)
 Kvällsmaten blev så klart pizza! Japp för fyller man år så får man så klart oxå bestämma vad man ska äta;-)
I eftermiddag bröt han fullständigt ihop när han insåg att det inte skulle bli något kalas idag med hela tjocka släkten, inte förrens på lördag... Han grät och tyckte inte alls att vi var rättvisa... Fyller man 4 så måste man ju firas! Så de var bara att plocka upp telefonen och ringa runt till några av våra nära och kära som kom hit på ett litet spontankalas;-)
Nu sover vår lilla 4 åring sött!!!!♥

5 kommentarer:

  1. Grattis till Alfred!!! du har ju bloggat så mycket sen jag var inne senast att jag kunde lämnat 10 kommentarer men jag nöjer mig med att säga att du är snygg o hoppas det gått bra med dina jobbintervjuer, dina barn är söta och härliga, tunikan från Plain vanilla är underbar och jag ångrar att jag inte köpte den samt att jag ska leta reda på lite kläder och åka upp med till dig...
    kram j.

    SvaraRadera
  2. Åhhh super fin tröja ! Hemgjort är bannemej the shit !!
    När det gäller bullar spelar dock pågens gifflar i en liga för sig - UNDERBARA !!
    Haha... det är kul att visa lite filmsnuttar på V - det visar lite bättre vilket busfrö han verkligen är ;)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Grattis till 4åringen. Min dotter Hannah hade också en bamsetröja, samma möster, när hon var i 4 årsåldern och nu är hon snart 18år, den är så fin!!
    Kram Mona L

    SvaraRadera
  4. Så gullig. :) klart han ville ha kalas! Grattis Alfred!!

    SvaraRadera
  5. Grattis till Alfred! Jadrar vilken fin troja! Mina barn ar ocksa stora Bamse fantaster, lite svar att fa tag pa har dock... :0)

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!