tisdag 8 maj 2012

Favoritmellis!

Min stora favorit just nu är detta! Kesellafluff med nötter och kokos som jag apade efter Cilla!;-) Men när orken tryter, vilket det gör oftas... Ja då bara mosar jag ihop lite kesella, stevia, grovhackade cashewnötter och kokos och smaskar i mej! (Även andra nötter går bra att blanda i;-))
Idag vispade jag en äggvita hårt, vispade sen ner kesellan, kokosen, stevian och de grovhackade nätterna och sen åt och njöt jag;-)
Även grabbarna gillar detta skarp så vi kör stenhårt med detta här hemma;-)
Kan verkligen rekomendera denna fluffen och då inte bara som mellis. Nej denna äter jag på kvällarna när suget är som värst och efter eller före träningarna! Mycket proteiner och knappt några kolhydrater!!

8 kommentarer:

  1. Nja.. jag vet inte det jag... Tveksamt. Kokos? Funkar ju på Negerbullar förstås men jag antar att det inte är riktigt samma sak? ;)

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. En riktigt god chokladmousse kan du få genom vispa upp en burk kessela i bunke, smält mörkchoklad, jag brukar ta minst 70% smaksatt typ 200g rör i och portionera ut, låt stå i kylskåpet minst en timma:) smaskens å dö smidigt

    SvaraRadera
  3. Mitt favorit mellanmål i vintras var i ICAs lättkvarg den är inte lika stabbig och lite keso och filéad apelsin sen kokos på detta. Gillar du kanel så ta det istf stevia. Blir lite sött dessutom håller kanel blodsockerhalten på jämn nivå. Vispad äggvita i måste jag prova.
    / skånekullan

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset.
    låter ju gott faktiskt :-)
    Kram K

    SvaraRadera
  5. Men kör du naturell kesella eller på de goda smaksatta? Jag brukar blanda rabarber- eller hallonkesellan med naturell yoghurt, och sen på med min nöt- och fröblandning.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp naturella! Den smaksatt aär det så mycket socker i...;-) Men den är väldigt god jag vet;-)
      Kram K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!