söndag 29 april 2012

Personligt rekord!

Vi har så grymt fina spår här nere, alldels intill huset dessutom;-)!
I eftermiddag hade jag hur mycket spring som helst i benen och jag slog mitt tidsrekord på 6 km! 33:52 minuter tog det mej att springa 6 km och det gick sååå gött! Benen liksom bara sprang av sig själv och jag kände nästan att jag svävade fram!
Jag älskar verkligen min runkeeper och jag fattar inte hur jag klarade mej innan jag skaffade den? Den är så grymt peppande och jag älskar när "tanten" kommer in och pratar med mej var 5:e minut och puschar mej till att springa ännu lite fortare!;-)
Tröga och sega jag har fortfarande inte anmält mej till något lopp... Men nu känner jag att jag verkligen måste göra det! Idag hade jag en kille bakom mej som flåsade mej i nacken ca 1 km. Jag höll på och vända mej om och skrika till honom att han minsann kunde springa om mej och dra mej istället. Men istället tog vinnarskallen över mej och jag sprang ännu fortare, inte skulle han få "vinna" över mej inte;-) Dock "vann" han över mej ändå och fick dra mej i mål, men hej vad det gick!
Så jo då visst skulle jag nog klara ut att springa ett lopp, fasen vad jag skulle springa och tävla med alla, typ;-)
När jag kom i mål mötte min älskade familj upp mej och hejjade fram mej;-) Vi bytte och Jonas gav sig ut istället och under tiden han var i spåret låg jag och barnen på marken och tittade upp på denna vackra himmel!!!
Där bor det många fina änglar sa Alfred! Ja visst, han har så rätt min älskade lilla pojk!

11 kommentarer:

  1. Va grym du är!! Sjukt bra! Och nu måste du ju nästan anmäla dig till något lopp! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du är helt galet snabb, jag är såååå avundsjuk!

    SvaraRadera
  3. Go Karro, Go Karro, Go Karro!! :-)

    Du kanske är sugen på terränglopp med mig i september? :-D

    SvaraRadera
  4. Goa Alfred, han vet han!!
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  5. Alltså förlåt...jag ÄR helt skruvad - men jag läste att du älskade din runke-per!! Hahahahaha! Bussigt namn på mannen tänkte jag! :-D

    KRAAAAM grymma du!

    SvaraRadera
  6. DUKTIG du är!! Springa är nånting som jag aldrig har klarat!! Men allvarligt, bränner man inte mer än 473 kalorier på SEX kilometer?????
    Kram

    SvaraRadera
  7. Du är dutti du!! :-)
    Ha en riktigt härlig Valborg!

    Kramar K

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!