måndag 9 april 2012

För ett år sedan....


För ett år sedan var det påsk precis som det varit denna helgen. Dock var påsk lite längre fram och var kring den 20/4 istället!
Det var en helt sagolik helg med värme, sol och BAD och det såg ut så här då som på bilderna!!! (Mer kan ni se HÄR) Jo då barnen var inga badkrukor utan hoppade glatt i havet och låg där och plaskade!

Denna helgen som varit hade nog inte ens barnen doppat sig i havet om de så fick vad de ville i hela världen... Fy attans va kallt det är... Just nu visar termometern bara ett par plus och det blåser svinkallt...:/
Igår var vi nere vid havet för en liten promenix. Men vi höll på att blåsa bort och frös ihjäl så vi fick gå hem...

Idag ska vi åka hem... Det känns så där, även om vädret suger... Jag älskar att vara i vår stuga och jag längtar redan efter att få åka hit snart igen!!

Tror ni våren kommer snart? Vår med varma vindar  och med massor av härliga solstrålar? Känner att jag skulle behöva nu...;-)

6 kommentarer:

  1. Ja, värmen saknas verkligen. Förra året så åkte jag cinderellakryssning och hade kortbyxor samt satt ute på däck. Så skönt!

    SvaraRadera
  2. Badade dina barn i April...?! Herregud. Nej, de var verkligen inga badkrukor. Ha ha! Vad var det i vattnet? +15 grader.... *fryser vid tanken* ;-))

    SvaraRadera
  3. Vilken skillnad. Två av mina vänners stora barn badade i helgen, brrrrr

    SvaraRadera
  4. Jag vill också ha värme!!
    Hjälper det om vi ropar på våren tror du?
    Soldans?

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Var har ni stugan? Är det skånska kusten?
    Svara bara om du vill..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har den i mellbystrand i Halland!!
      Kram K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!