måndag 16 april 2012

Mellis ute...

Gud va jag älskar att det INTE regnar! Solen har tittat fram under dagen och gett en skön värme... Dock försvann den givetvis nu bara för att jag lovat kidsen att få äta sin mellis ute... Men vad gör väl det, mellisen gick ändå ner och för barnen kvittar det om det så skulle ha regnat... Ja de är ju inte lika kräsna som oss vuxna med väder och vind och tur är väl kanske det;-)

Mellisen bestod av fruktsallad och grädde och det sa slurp i skålarna så var allt slut;-)
Jag och Alfred sprang in en snabbis på Hemköp och skulle handla innan medans de andra grannarna stannade i bilen... (Ja jag vet att jag är svindålig på att planera just nu och handlar varje jäkla dag...) Men iallafall så stod jag och skulle fixa med ett brev när jag hör Alfred ropa lite så där halvhysteriskt på hjälp... Då hade han klättrat in i småvagnarna och lagts sig. Kilat in benen i en och lagt in överkroppen i en annan på något sätt och tog sig inte ut därifrån... Jag kunde inget annat än att skratta åt honom och jag hade tyvärr inte min telefon med mej... Hade jag haft det så hade jag givetvis tagit kort på honom innan jag hjälpte honom ur därifrån...;-) *he*he*
Jo då så det händer lite saker när jag är och handlar med mina barn... Kanske roar det någon, eller så hatar dom det... Vad vet jag?;-)

4 kommentarer:

  1. Mysigt med ute mellis!

    Här regnar det idag och har gjort hela natten.

    SvaraRadera
  2. Mysigt!

    Som det kan gå.
    Det är äventyr varje gång ni handlar ;-)

    Ha en skön kväll
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Fruktsallad är verkligen jättegott! Varför äter man inte det oftare??
    Och jodå, det har hänt att jag också tar kort innan jag hjälper mina barn. Så du är inte ensam. Ha ha! ;-)

    SvaraRadera
  4. Åh så härligt. Både med mellis och utomhus! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!