tisdag 24 april 2012

Lunchdejt!

På tisdagar under hösten och våren har jag och dessa 2 underbara vännerna varit och käkat lunch ihop! Först en promenad, sen krykan och sist en lunch på ett av matställena här i Skillingaryd! (Ja alltså nu finns det ju inte så hemskt många ställen att välja på här i Skillingaryd att käka lunch på;-)) Idag blev det på en pizzeria och vi kunde sitta ute och njuta av det underbara vårvädret!!

Det känns en gnutta sorgset nu när alla börjar splittras efter en lång mammaledighet tillsammans och alla våra fina dejter på tisdagar... (Vi var även hemma tillsammans med våra äldre barn som är 4 år nu)
Idag joinade vi dom efter vår inskolning som förövrigt gick superbra!
Hur det blir i framtiden med våra lunchdejter? Ja det återstår ju och se;-) Kanske får jag ett jobb inom snar framtid och då får vi ta våra dejter på helgen istället och då med ett glass rött till istället för vatten, eller hur flickor?;-)

5 kommentarer:

  1. jag hoppas att ni ska hitta tid till att luncha då och då ändå :)

    SvaraRadera
  2. Ser mysigt ut!
    Förhoppningsvis blir det tid till lunch då och då, sen också.

    Kram kram
    K

    SvaraRadera
  3. Absolut!!! Har Ju varit dåligt med vindater Senaste året tycker jag ( av förklariga anledningar) dags att planera in en snaaaart!!

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt med lunchdejter! Ni kommer säkert att hitta andra tillfällen, jobba på det. Och vad är krykan?? Kan ni ses i kyrkan på söndagarnas högmässa kanske... ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Härligt! idag tog vi oxå en lunchdejt men här hemma hos oss, köpte med sallad från ICA då det inte alls var planerat. Men trevligt såklart :)
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!